Ny serie på Disney Channel

Serien vi alle har ventet på er snart her!

Bli med å lade opp til premieren på Soy Luna sammen med SERVED!

Publisert Oppdatert
Hovedrollen Luna Valente spilt av Karol Sevilla.
Hovedrollen Luna Valente spilt av Karol Sevilla.

I dag er det premiere på den norske musikkvideoen til "Soy Luna", som er en splitter ny TV-serie fra skaperne av suksesserien "Violetta"!

Serien er stappet med kul musikk, romantikk, rulleskøyter og spennende utfordringer.

I serien blir vi bedre kjent med hovedrollen Luna Valente, som er en helt vanlig jente som bor hjemme, går på skolen og henger med sine kamerater. Hun har også en deltidsjobb i en gatekjøkkenkjede, og på fritiden gjør hun det hun elsker mest: går på rulleskøyter mens hun hører på musikk som hennes bestevenn Simon har skrevet.

Plutselig tar livet til Luna en brå vending når hun og familien flytter til et helt nytt land - Argentina. Luna må nå tilpasse seg et nytt liv, nye venner og en ny skole, der hun møter en verden av luksus som hun ikke kjenner seg riktig hjemme i.

Spennende, ikke sant?!
Vi har gledet oss lenge til serien - spesielt fordi vår favoritt-jentegruppe, SERVED, synger den norske kjenningsmelodien til serien!

Vi tok en prat med jentene om den kule og spennende opplevelsen har vært.

Hvordan har det vært å jobbe med Disney Channel og Soy Luna?
- Å jobbe med Disney på dette prosjektet var en utrolig spennende opplevelse! Menneskene vi jobbet med var kjempeflinke, morsomme og ikke minst superprofesjonelle. Det er veldig kult å være en del av det!

Har dere noen kule behind the scenes-detaljer fra opptakene?
- Det var så gøy og hyggelig både under opptakene og backstage! Vi ble godt kjent med en svensk jentegruppe kalt "Main Four" og Julie Bjerre fra Danmark! Vi hadde det så gøy alle sammen! Jeg ser frem til å møte alle fra Disneyfamilien igjen!"

Får vi se mer til dere på Disney Channel?
- Vi føler oss veldig heldige som får muligheten til å jobbe med selveste Disney. Erfaringen har vært uvurderlig, og vi håper så klart at samarbeidet med Disney skal fortsette!

Det håper vi også!

Husk å skru på Disney Channel klokken 18.25 i kveld for å få med deg premieren på musikkvideoen!
"Soy Luna" har premiere på Disney Channel 10. oktober.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning