justin bieber:

Se Justin Bieber prøve seg som gatemusikant!

Justin Bieber spilte blant annet på gata for tilfeldig forbipasserende før karrieren tok av. Se video!

Publisert Oppdatert

Som de fleste har fått med seg, startet Justins karriere på Youtube, etter at moren Pattie postet videoer av Justins deltakelse på forskjellige talentkonkurranser.

Den aller første videoen hun postet, var av Justins tredjeplass i en sangkonkurranse i hjembyen Stratford i Canada. Ikke lenge etterpå hadde Justin lyst til å prøve seg som gatemusikant, for å se om han kunne tjene litt penger.

- Mamma var ikke helt sikker på om det var trygt, så hun insisterte på at bestefar skulle sitte i bilen på andre siden av gata, sier Justin til News of the World.


- Jeg håpet på å tjene 20 dollar (ca 115 kroner), etter et par timer hadde jeg tjent nesten 200! (Ca 1150 kr), fortsetter Justin.
- Jeg følte at jeg hadde oppdaget en gullgruve. På slutten av dagen lå det en lapp i gitarkassa mi, hvor det stod noe sånt som Du er søt! Ring meg! Klem Tiffany og et telefonnummer. Jeg var 12 år...

Moren Pattie Bieber ville forøvrig at Justin skulle ta pengene og begynne å spare til utdannelse, men hva brukte Justin pengene på? Jo, på deres første ferie, som gikk til Disney World!

Se Justin Bieber som gatemusikant:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning