musikk:

Sanger om gutter

Det finnes utallige sanger om gutter - her er noen 5 av dem...

Publisert Oppdatert

Det finnes nok ikke tall på hvor mange sanger som handler om gutter. Både sanger som jenter har skrevet om gutter, og sanger som gutter har skrevet om seg selv. Her får du fem sanger om gutter!

Boys Don’t Cry – Ulrik Munther

Denne sangen handler om å ha gjort noe man angrer på, som man ikke kan ta tilbake. Den handler om hvordan følelsen er når man er lei seg for noe man har gjort. Når man er så lei seg at man nesten ikke klarer å stå. Men gutter kan ikke gråte, fordi gutter gråterikke. Derfor må man bare gå rundt med den grusomme følelsen etter å ha gjort noe kjempedumt.

If I Were a Boy – Beyonce

Sangen handler om hva man ville gjort hvis man var gutt. Man ville behandlet jenter bedre enn det mange gutter gjør nå. Den handler om hvordan man ville hørt på hva jenta har å si, fordi man vet hvor vondt hun har det. Den handler også om hva man ikke ville gjort. Den handler om hvordan gutter er nå, hvordan mange av de lyver, og om hvordan man også ville gjort det hvis man var gutt for en dag.

Ring Meg – Gabrielle

Ring Meg handler om en gutt som ikke ringer tilbake til en jente. Selv om han har gitt henne ordet, å lovet å ikke knuse hjertet hennes. Sangen handler om hvordan hun vil at han skal ta handling foran ord og ta fram telefonen sin å ringe henne. Hun holder på å gå på en vegg og gi han opp, fordi han aldri ringer henne.

The Man Who Can’t Be Moved – The Script

Denne sangen handler om en mann som har kjærlighetssorg. Han vil ha tilbake sin store kjærlighet, uansett hvor lang tid det måtte ta. Han skal ta med seg sovepose og legge seg på et hjørne, og ikke flytte på seg før hun forstår at de er rett for hverandre. Han synger at han kommer til å bli kjent som mannen som ikke kan flyttes.

Dear John – Taylor Swift

Denne sangen handler om en gutt som har knust hjertet til en jente. Sangen er skrevet som om den var et brev til han, der hun forteller hvordan han knuste hjertet hennes og om hvor mye hun gråt. Hun forteller at hun holder på å gå fra vettet og at hun ikke skjønner hvordan han ikke kunne forstå at han knuste hjertet hennes.

Liker du noen av disse sangene?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning