flaut:

Rompeplask og butikkbølling

Hahaha! Disse kan leses både to og tre ganger, og likevel være morsomme!

Publisert Oppdatert

Vogn på ville veier
Jeg, pappa og broren min var i butikken. Så drev jeg og broren min og tullet, og han smalt handlevognen på meg. Jeg ble sur og bare gikk fra vognen. Det gjorde også broren min, så den sto midt i veien for et gammelt par. Litt senere så jeg de prøvde å komme forbi vognen, og så måtte jeg hjelpe de med å fjerne den. Så hørte at jeg de snakket om oss, de hadde hør alt og sett det som skjedde mellom meg og broren min. Og etter det dyttet broren min meg slik at jeg datt over en hylle med øl og sånt, så alt raste sammen og det var noe som knuste og alt var på gulvet. Alle så på oss, det ble en lang handletur...og pappa var ikke særlig glad.
Hilsen en jente som ALDRI skal handle med en bror.

Hallo på do!
Broren min skulle ha overnattingsbesøk av en gutt i klassen min som jeg hadde likt før. Da det var min tur til og gå på badet satte jeg meg rett ned på doen uten og lukke døra først! selvfølgelig måtte gutten komme opp trappa akkurat da og så meg sitte på do. Jeg ble sinnssykt flau! Og ikke nok med det han fortalte det til alle guttene i klassen min og de erter meg fortsatt for det.
Hilsen en som alltid skal lukke døra når broren har besøk. ;D

Tisset på deg?
Jo, det var i 4. klasse da vi spilte slåball i regnet. Jeg løp ut på banen og på gresset for å ta ballen, men jeg datt pladask ned på rompa med den søteste i klassen bak meg! Da jeg reiste meg opp var jeg brun og våt bak, og jeg tok genseren rundt livet for å dekke mest som mulig. Men så sa læreren: ta av deg den, eller så tørker det aldri, og dro den av meg. Da jeg kom inn i timen begyne alle å fnise, og verst av alt setningen: HAR DU TISSET PÅ DEG?! Det var flaut!
Hilsen en jente som aldri spille slå ball på vått gress.

Brusfontenen
Hei! Jeg skal fortelle om en gang hvor noe skikkelig flaut skjedde! Jeg og mamma var i klesbutikken, også skulle jeg åpne en helt ny flaske. Den hadde ligget i posen en stund, menjeg tenkte ikke på at den var ristet så veldig mye. Jeg åpnet den, og det sto en fontene rett opp av flasken! Det var ganske mange som var i butikken akkurat da. Alle stirret på meg, og jeg ble rød som en tomat. Det lå en dam med brus mitt på gulvet. Jakken min ble passelig gjennomvåt kan man si!
Hilsen en som aldri åpner flasker selv mer!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning