film: De tøffeste gutta:

Regine spiller i filmen De tøffeste gutta!

Spiller tøffe Lise, som ikke er redd for å skille seg ut.

Publisert Oppdatert

Regine Stokkevåg Eide er aktuell i filmen De tøffeste gutta, som går på kino nå. Julia tok en prat med henne!

Hei Regine! Kan du fortelle litt om filmen du er med i? 
– "De Tøffeste Gutta" er en antimobbefilm. Men til motsetning av andre slike filmer, er ikke denne bare trist og lei. Det er en komedie om mobbeofferet Modulf, som anser seg selv som en superhelt. Han redder nemlig de andre barna fra å bli mobba ved å ta imot all mobbingen selv. Men en dag kommer Lise og snur opp ned på systemet hans :P

Fortell litt om karakteren du spiller, Lise. Hvordan er hun?
– Lise er ei veldig spesiell men tøff jente som ikke er redd for å skille seg ut, og heller ikke bry seg om hva folk mener om henne. Hun hater mobbing og tør å stå opp for dette. Hun tør å være seg selv!

Likner du noe på Lise i virkeligheten?
– Vel, jeg håper egentlig litt at jeg gjør det. Det med at hun tør å være seg selv og ikke bry seg om hva andre mener, synes jeg er en bra egenskap som egentlig alle burde ha. Men som alle sikkert vet, så er det jo ikke så enkelt... Men det er noe man bør prøve å leve opp til. Ellers er vi begge ganske bestemte og sta :P Har vi bestemt oss for å klare noe, så skal vi klare det!

Hva husker du best fra innspillingen?
– Det var ikke noe som var spesielt vanskelig eller skummelt, men det å lære seg litt kampsport var veldig morsomt! Også det å se på at Sondre, som spiller Modulf, blir dynka i do, var jo heller ikke kjedelig :P

 Regine sammen med Sondre, som spiller Modulf.

Hva driver du helst med på fritiden?
– På fritiden går jeg på teater og jeg spiller masse fotball! Det meste av uka går med til fotballtreninger og kamper. Om vinteren pleier jeg også å gå masse på ski. Jeg liker også godt å bake sammen med venner :)

Til slutt: Hvorfor bør Julia-leserne gå og se «De tøffeste gutta»?
– Jeg håper flest mulig drar å ser "De Tøffeste Gutta" på kino, ikke bare fordi den er morsom, men også fordi det er en veldig fin "tenkefilm". Mange barn og unge blir mobba daglig. Kanskje ikke så tydelig som Modulf, men det skjer. Jeg håper at filmen vil få folk til å tenke mer over dette og kanskje få deg til å tenke deg om to ganger før du for eksempel slenger en litt sårende kommentar til andre. Og at vi andre som verken er mobbere eller mobbeoffer, ikke bare ser på at mobbing skjer, men at vi prøver å gripe inn å få en slutt på det!

Klikk deg videre for å se traileren til filmen "De tøffeste gutta"!

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning