REDAKSJONENS BLOGG:

Yndlingsprodukter!

Klikk her for å lese mer om hvilke produkter jeg er helt avhengig av!

Publisert Oppdatert

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert dere på hvilke produkter på badehyllen jeg er mest avhengig av, så here we go! 

Neglelakk
Jeg er generelt avhengig av neglelakk, det er ingen tvil om det, og akkurat nå er det Essie Jiggle hi jiggle low jeg bruker aller mest. Det er helt klart den fineste metalliske neglelakken jeg har hatt! Essie neglelakker får du tak i flere steder, blant annet på Vita!

Reiseparfyme
Jeg bruker parfyme hver dag, og har gjort det i alle år. Jeg bytter litt på med hvilken jeg bruker, men den jeg helt klart er mest avhengig av er en Cacharel i reiseformat. Lukter kjempegodt, flasken er platstikk og jeg har den nesten alltid i veseken! 

Too Faced Chocolate powder
Endelig har jeg funnet ett solpudder som passer til huden min. Tidligere har det alltid vært for lyst, for mørkt, for gult, for oransje, for mye glitter og så videre. Dette pudderet glitrer ikke, lukter sjokolade (nam) og er perfekt til min hud! Dette pudderet kan blant annet kjøpes på diverse nettbutikker.

Mentholatum lipbalm
Jeg har ikke ord for hvor høyt jeg elsker denne lepomaden. For en som er allergisk mot parfyme, men også lider av ekstremt tørre lepper er denne en life saver! Etter at jeg byttet til denne trenger jeg bare å bruke lepomade en eller to ganger i løpet av en dag, selv på vinteren!! Fåes kjøpt på apoteket!

Neglelakkfjerner
Denne henger vel litt sammen med den første, jeg elsker jo neglelakk, men noen ganger må den av! Jeg kan virkelig ikke tro at ingen fant opp disse neglelakkfjernerne før, det har gjort livet mitt så mye enklere! 

Macadamia hårolje
Denne håroljen er nok det produktet i verden jeg absolutt ikke kunne levd uten! Den har fått mitt håpløse, halvkrøllete, bustete hår til å endelig ville samarbeide! Jeg tar den i hver gang jeg har dusjet og håret mitt er glatt i flere dager etterpå! 

Hva slags produkter er dere helt avhengige av?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning