REDAKSJONENS BLOGG:

Orden!

Katharina gir dere tre tips for å holde orden i klesskapet!

Publisert Oppdatert

Hei!

Roommaten min Kristine skjønner ikke hvordan jeg klarer å holde klesskapet mitt så ryddig, så jeg tenkte å lage en liten "guide" til dere. Jeg er helt syk på å holde orden i klærne mine, jeg har jo jobbet i klesbutikk i mange år så jeg er vant med å brette klær i fine bunker, og jeg skjønner ikke hvordan man klarer å ha det rotete i skapet sitt.. Over ser dere bilde av klesskapet mitt, sånn ser det ut hele tiden!

1. Legg klærne inn i skapet med en gang de er rene
I stedenfor å legge de rene brettede klærne utenfor skapet og tenke at man tar det senere er det smart å legge de rett inn i skapet på riktig plass. Da holder du orden fra starten og slipper å rydde klesskapet ditt hele tiden. 

2. Ha faste plasser
Ha faste plasser for bukser, gensere, tskjorter osv. Det kan også være lurt å ha egne bokser til sokker og annet undertøy så det ikke flyter rundt over alt.

3. Finn frem klær på kvelden
Det er ingen hemmelighet at det alltid blir rot i skapet når man ikke vet hva man skal ha på seg. Jeg finner frem klær til neste dag hver kveld før jeg legger meg, så slipper jeg å rive klær ut av klesskapet når jeg har dårlig tid på morningen!

Hvordan holder du orden i klærne dine?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning