REDAKSJONENS BLOGG:

Nyttårsforsetter 2014!

Her kan dere lese om Katharinas nyttårsforsetter for neste år!

Publisert Oppdatert

Hei!

Jeg pleier vanligvis ikke å ha nyttårsforsetter, jeg tror faktisk det er tre år siden sist. Frem til for tre år siden var alltid nyttårsforsettene mine å holde rommet mitt ryddig og bli flink til å trene. Dessverre endte det alltid med at etter tre uker kunne jeg ikke finne treningstøyet på det rotete rommet mitt... I år har jeg uansett bestemt meg for å ha nyttårsforsetter, så får vi se hvordan det går!

1. Være skoleflink!
Jeg skal virkelig være flink til å bruke mye tid på skolearbeid i år! Jeg starter jo på utdannelsen min i februar, så det er virkelig på tide å ta skolen seriøst. Ikke det at jeg ikke har gjort det tidligere, men nå skal jeg bli enda flinkere!

2. Holde leiligheten ryddig!
Denne er kanskje litt voksen og kjedelig, men det er nødvendig. Jeg deler leilighet med tre andre jenter, og som vi alle vet er jenter rotete. Så jeg skal være flink å gjøre mitt for å holde det ryddig. Jeg ønsker herved meg selv lykke til!

3. Lære meg å lage mat!
Dette blir det siste nyttårsforsettet mitt for 2014. Dere som har lest bloggen en stund vet at jeg fikk en andregrads forbrenning på foten en gang jeg skulle koke pasta... I år skal det bli andre boller, og jeg skal bli en mesterkokk! Jeg ønsker igjen å ønske meg selv lykke til!

Har dere noen nyttårsforsetter?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning