One Direction:

Nå er de bare fire igjen... :(

Zayn forlater 1D, hva skjer nå?

Publisert Oppdatert

Igår kveld kom den grusomme nyheten om at Zayn Malik har bestemt seg for å forlate One Direction. Etter fem år i verdens mest populære band, har 22 år gamle Zayn fått nok. Bandet slapp nyheten på Facebook-siden sin, og den offisielle uttalelsen lyder sånn:

Etter fem fantastiske år har Zayn Malik bestemt seg for å forlate One Direction. Niall, Harry, Liam og Louis vil fortsette som en kvartett (kvartett=fire musikere), og ser fram til de kommende konsertene på verdensturneen deres og innspillingen av deres femte album, som lanseres senere i år.

Zayn sier: «Livet mitt med One Direction har vært mer enn jeg noensinne kunne forestilt meg. Men, etter fem år, føler jeg at det nå er riktig tidspunkt for meg å forlate bandet. Jeg vil gjerne be om unnskyldning til fansen dersom jeg har skuffet noen, men jeg må gjøre det som føles riktig i hjertet mitt. Jeg slutter fordi jeg vil være en normal 22-åring som kan slappe av og ha et privatliv utenfor rampelyset. Jeg vet at jeg har fire venner for livet i Louis, Liam, Harry og Niall. Jeg vet de vil fortsette å være det beste bandet i verden».

One Direction sier: «Vi er veldig lei oss for at Zayn slutter, men vi har fullstendig respekt for avgjørelsen hans, og sender ham all vår kjærlighet for fremtiden. De siste fem årene har vært fantastiske, vi har vært gjennom så mye sammen, så vi vil alltid være venner. Vi fire vil nå fortsette. Vi ser fram til å spille inn det nye albumet og møte alle våre fans på den neste delen av verdensturneen vår».

Simon Cowell sier: «Jeg vil si tusen takk til Zayn for alt han har gjort for One Direction. Siden jeg først møtte Zayn i 2010, har jeg blitt veldig, veldig glad i ham - og ekstremt stolt. Jeg har sett ham vokse i selvsikkerhet, og jeg er ekstremt lei meg for å se ham dra. Når det gjelder One Direction, kan fansen være trygge på at Niall, Liam, Harry og Louis er sinnssykt gira på fremtiden til bandet».

MEN HVA BETYR ALT DETTE? Vi oppsummerer litt:

 

Første tanke: HVORFOR, ZAYN, HVORFOR??!

I uttalelsen til bandet sier Zayn at han ønsker å leve et normalt liv, som en normal 22-åring, utenfor rampelyset. Det er ingen hemmelighet at Zayn er en ganske tilbakeholden type, som kanskje har hatt større problemer med å takle den enorme berømmelsen enn de andre guttene har hatt.

Det siste halvåret har Zayn vært utsatt for mye press; først da det ifjor ble lekket en video av ham og Louis som angivelig røyket marihuana. Så uteble han fra bandets lansering av "Four"-albumet i Florida, og det ble spekulert i om det var på grunn av rusproblemer. Det ble tilbakevist på det sterkeste, og Zayn skal bare ha vært syk. Men likevel, Zayn var i pressens søkelys.

Så kom den massive rykteflommen for noen uker siden, hvor Zayn ble sett sammen med ei annen jente i Thailand, og det ble spekulert i om han var utro mot forloveden Perrie Edwards.

Vi tror nok at Zayns avgjørelse om å forlate One Direction ble tatt før de massive ryktene han måtte tilbakevise, men det bidro helt sikkert til å gjøre ham sikker på valget sitt...

 Liam: "Så glad for å være i seng etter noen lange og merkelige 24 timer".

 

MEN HVA SKJER MED BANDET NÅ??

De fire gjenværende guttene fortsetter som band. Dette er ikke slutten for One Direction. Men det vil jo absolutt merkes at Zayn er borte! Harry, Liam, Louis og Niall fortsetter verdensturneen, som for tiden er i Asia, og fortsetter innspillingen av sitt femte album - som er varslet å komme senere i år.

Zayn er den som synger de aller høyeste tonene i låtene til One Direction. På de fire konsertene som bandet allerede har gjennomført uten ham, er det Liam og Harry som har tatt seg av Zayns partier i sangene.

One Direction kommer fortsatt til Oslo 19.juni, men uten Zayn.

 Harry: "All kjærlighet, som alltid".

Louis: "Vært noen crazy dager, men vit at vi kommer til å jobbe hardere enn noen sinne for å levere tidenes beste album laget for dere!"

 

HVA SKAL ZAYN GJØRE NÅ??!

Det har gått noen rykter om at Zayn har et ønske om sin egen solokarriere. Men det er ikke derfor han forlater One Direction. Kanskje kommer det soloprosjekter fra Zayn i fremtiden (la oss håpe at han ikke er helt ferdig med å synge!), men det er ingenting som tyder på at det skjer med det første. Antakelig kommer Zayn til å trekke seg helt tilbake og prøve å ha så mye privatliv som mulig nå.

Men hvor enkelt er det egentlig å gå fra å være et av medlemmene i verdens største boyband, til å bare være en normal gutt? Ikke så enkelt, tipper vi, og mest sannsynlig vil det være ganske mye oppmerksomhet rettet mot Zayn den neste tiden.

 

HVEM SIN SKYLD ER DET??

Det går rykter på sosiale medier om at det er managementet som har pushet 1D-guttene altfor hardt, og at det er derfor Zayn har valgt å hoppe av. Andre rykter sier at Zayn har fått "sparken" fra bandet på grunn av interne konflikter.

Disse ryktene kommer fra Twitter-kontoer som ikke er bekreftet å ha noe med One Direction å gjøre. Så inntil videre velger vi å ikke tro på disse ryktene, men forholde oss til de offisielle meldingene.

 

MEN KANSKJE DET BARE ER EN PAUSE??

Det virker ikke sånn, dessverre. Bandet hadde nok ikke gått ut med en offentlig beskjed om at Zayn forlater bandet, hvis det ikke hadde vært helt sikkert at det skjedde på ordentlig. Vi vet ikke hvor lenge de andre guttene har visst om Zayns avgjørelse, men det har sannsynligvis vært ganske mange og lange samtaler dem i mellom!

Det er selvfølgelig lov å håpe på at Zayn kommer tilbake til One Direction, men vi frykter dessverre at vi må venne oss til tanken på bare fire medlemmer i 1D fra nå av :(


Hva tenker du om alt dette?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning