REDAKSJONENS BLOGG:

Må ha!

Her er Katharinas yndlingsprodukter!

Publisert Oppdatert

Hei!

Denne uken har flydd av gårde, og nå er det allerede helg! Eller, jeg skal på jobb etterpå, men det er lørdag uansett! I går kveld så Kristine og jeg på Idol på TV2 sumo hele kvelden, imens vi stappet i oss bamsemums, saftis og chips. Perfekt fredagskveld! Uansett, jeg tenkte jeg skulle anbefale dere noen produkter som jeg må ha i skapet på badet! Jeg sverger til produktene fra Formula 10.0.6, de er både billige og dødsbra! De fåres forresten kjøpt på Vita!

So Totally Clean
Denne kan jeg faktisk ikke leve uten! Den tørker ut all uren hud, hvertfall på meg. Det skal sies at den er dødssterk og jeg har en venninne som ikke har kunnet bruke den, men den er absolutt verdt et forsøk! Jeg anbefaler å bruke den på kvelden, man tar litt på en bomullspad og "vasker" fjeset med den. Den skal ikke vaskes av igjen, derfor bruker jeg den på kvelden!

Seriously Shine Free
Aaah, jeg er så glad jeg oppdaget denne fuktighetskremen! Jeg har hatt litt trøbbel med shiny hud, noe jeg absolutt hater! Denne fuktighetskremen bruker jeg hver morgen før jeg tar på meg sminke. Ikke bare holder den huden min myk og fuktig, huden min holder seg matt hele dagen også!

Har dere prøvd noen av disse produktene før?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning