REDAKSJONENS BLOGG:

Et fantastisk år!

2013 har vært en fantastisk år og jeg er så takknemlig!

Publisert Oppdatert

Hei!

2014 er i gang, og jeg gleder meg skikkelig til å se hva dette året vil bringe! Hvis det bare er halvparten så bra som 2013 kommer jeg nok til å være lykkelig! 2013 har vært det mest fantastiske året i mitt liv, og jeg har så utrolig mye å være takknemlig for!

I februar tok jeg det største valget i mitt liv, og flyttet til andre siden av jordkloden. Det er jeg så utrolig glad for at jeg gjorde, helt klart det beste jeg noen sinne har gjort! Jeg er så glad for alt som har skjedd det siste året og jeg har det bedre enn noen gang! Faktisk så bra at da jeg la meg på nyttårsaften sa jeg til venninnen min at jeg ikke har en eneste bekymring. Jeg føler meg så heldig! 

Ikke nok med at jeg har fått mange nye venner i løpet av det siste året, men jeg har også fått se store deler av verden. Både Australia og Indonesia er nå krysset av på listen over land jeg har vært i! For et fantastisk år! Headerbildet beskriver dette året her veldig bra, mange solnedganger, fantastiske mennesker og et smil på min munn!

Jeg må bare si takk for det gamle og inn med det nye! 2014, jeg er klar!

Hva er det beste som har skjedd med dere i 2013?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen