REDAKSJONENS BLOGG:

Året som har gått!

Her kommer en liten oppsummering over året som har gått!

Publisert Oppdatert

Hei!

Først og fremst, godt nytt år! Og FOR et år det har vært! 2014 har hittil vært det beste året, på en delt første plass med året mitt i Australia såklart! Så mye bra har skjedd, og jeg kjenner at jeg faktisk er skikkelig glad for at jeg bestemte meg for å bli i Norge! Jeg har både flyttet, fått ny jobb, vært tre deilige uker i Frankrike og gjort en hel del andre ting! Her kommer en liste over de beste tingene som har skjedd i år!

- Jeg har flyttet hjemmefra for andre gang, wiho! Med verdens beste roommate Kristine, som jeg har kjent siden barnehagen. Og såklart, i den fineste leiligheten jeg noen sinne har bodd i! Dødsfornøyd!

- Denne her tror jeg faktisk at deler en førsteplass over beste ting som har skjedd, sammen med leiligheten. Jeg har jo fått meg kjæreste, den beste faktisk! Ok, han får en første plass, over leiligheten!

- Jeg har fått meg en ny frisyre. Kanskje ikke så big deal, men for meg som har hatt laaangt hår i alle år er det en stor forandring å bare ha litt lenger enn skulderlangt! Det har faktisk gjort mye med meg.

- Jeg har fått studieplass! Neste år skal jeg begynne å studere journalistikk, her i Oslo! Gleder meg!

- Faktisk så tror jeg at jeg må nevne at jeg har vært på TO Veronica Maggio konserter i år! Fantastiske kvelder!

Hva er det beste som har skjedd med dere i år?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning