REDAKSJONENS BLOGG:

Anbefaling!

Her kommer to bokanbefalinger til dere!

Publisert Oppdatert

Hei!

For noen dager siden tok jeg en ordentlig opprydning i bokhyllen min- det var kaos der! Da kom jeg over disse to bøkene som jeg leste da jeg var 14 år. Jeg husker at jeg likte begge bøkene kjempegodt, så jeg tenkte å anbefale dem for dere!

Sandor slash Ida er en bok om to ungdommer. Livene deres er ikke sånn som de vil at det skal være, og de har ingen ordentlige venner. De bor i to forskjellige byer, og møtes på nettet. Ida er en festjente, en "Barbie" og skolens mest populære jente. Sandor er en skikkelig taper på skolen, fordi han danser ballett. De to blir forelsket i hverandre, men det er ikke så lett! Dette er en bok om kjærlighet som jeg virkelig anbefaler! Den finnes også på film, jeg vet at den finnes på Netflix for dere som har det!

Gjennom ild og vann handler om en gutt den sommeren da han var 16 år. Han er forelsket i Hilde, men ting går ikke helt som han vil. Boken er både morsom, søt og full av kjærlighet! Denne boken anbefaler jeg absolutt, det er helt klart en av de bøkene jeg har kost meg mest med! 

Har dere lest noen av disse bøkene?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning