TIPS:

5 tips når du skal pakke feriekofferten!

Klikk her for å lese de 5 beste tipsene til pakkingen i sommer!

Publisert Oppdatert

Sommerferien er i gang og mange skal pakke kofferten for å reise bort. Her kommer 5 gode tips til hvordan du kan pakke!

Sorter

Start med å finne frem alt du vil ha med deg på ferie, og sorter etter kategorier. Topper, kjoler, shortser, sminke, bøker osv. Det hjelper å se alt foran seg, når alt er sortert kan du begynne å eliminere ut de plaggene du ikke MÅ ha med deg. 

Pakk i antrekk

Det er lettere å sortere ut plagg hvis man planlegger antrekk. Hvilke topper kan du bruke til hvilken shorts, hva passer med det skjørtet og hvilke bukser kan du bruke hvilken genser til. Da ser du fort hvilke klær du ikke trenger å ta med deg på ferie.

Rull klærne

Hvis kofferten eller bagen din er liten er det enkelt å få klærne til å ta mindre plass. Legg alle plagg av samme sort flatt oppå hverandre, deretter ruller du bunken sammen til en pølse. Hvis du gjør det samme med alle klærne tar de mye mindre plass, og du får god plass til nye klær og ting som blir med hjem fra ferie!

Klikk videre for flere tips!

 

Bruk poser

Alle flytende ting du skal ha med i kofferten bør alltid være pakket i poser. Det er verken kult å komme frem til feriedestinasjonen med balsam utover alle klærne, eller å komme hjem med body lotion i hele kofferten. Det kan også være lurt å pakke ting som undertøy og sko i forskjellige poser så man ikke trenger å lete etter det når kofferten er et stort kaos etter to dager på ferie!

Bruk sugerør til smykker

Smykker har en tendens til å knyte seg sammen i kofferten, et godt tips kan være å klippe sugerør i to og deretter tre smykkene gjennom sugerørene. Da slipper man at de krøller seg sammen og de er lettere å holde styr på!

Hva er dine beste pakketips?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning