Musikk

Raylee deler sitt beste sjekketriks!

Har "Skal Vi Danse" påvirket kjærlighetslivet også? <3

Publisert Oppdatert

Hun kom på tredje plass i "Skal Vi Danse?", ga ut låta "Bare Min" samtidig og nå er hun klar med mer musikk.
Vi snakker selvfølgelig om multitalentet Raylee!

I dag er endelig lanseringsdagen for hennes nye låt "Love Me", og vi var så heldig å få stille henne noen spørsmål om låta, kjærlighetslivet og sjekketriks!

Hva handler "Love Me" om?
- Låten handler om den deilige følelsen av å være nyforelsket og tankene mine rundt det. Jeg synger om at uansett hvor jeg er, om jeg er med venner eller alene, er det kun én person i tankene mine. Når man er skikkelig betatt så klarer man ikke tenke på noe annet enn den ene personen, som gir deg mer glede og lykkerus enn noen andre.

Er låten basert på en ekte historie?
- Låten er veldig personlig, da det er mine ord basert på virkeligheten. Og ja, det er jo ekte historie. Alt jeg sier er mine egne følelser.

Du sier at dette er et tema som er aktuelt for deg nå - på hvilken måte?
- «Love me» er en låt jeg skrev for en god stund siden. Der og da var jeg singel, men ønsket gjerne å ha den følelsen av forelskelse som jeg skrev om. Nå har jeg blitt eldre og skjønner hvor mye teksten betyr for meg. Jeg forstår hva det vil si å like noen så mye at det nesten gjør vondt! Haha...

Har du noen spesielle i tankene når du synger den - i så fall hvem?
- Når jeg synger denne låten, er det helt klart en person jeg tenker på som gjør låten troverdig. Hvem det er, kan dere finne ut av selv...

Hvordan tror du det er å være kjæresten din?
- Det å være sammen med meg kan være veldig moro! Jeg reiser jo mye rundt på konserter og opplever nye plasser. Men det kan også være stressende i og med at jeg periodevis har mye på agendaen, samtidig som jeg også har rolige perioder. Det er litt opp og ned, og sånn er det i bransjen. Men jeg er en jente som liker å farte rundt og finne på mye gøy, og elsker å være spontan.

Hva er ditt beste sjekketriks?
- Jeg har ikke så mange sjekketriks, men skal jeg søke oppmerksomhet fra kjæresten min så danser jeg for han. Da blir han glad!

Er du like direkte og tøff som i låta at du spør en person rett ut hvis du er forelsket?
- Nei, der er jeg ikke så tøff altså! Hadde jeg vært den som tok initiativ og spurt en person rett ut, så hadde jeg blitt flau. Jeg liker å late som at jeg er litt kostbar (ler høyt for meg selv).

Hvordan har det vært å samarbeide med Maybon?
- Maybon og jeg har hatt et veldig fint samarbeid! Da han sa ja til å være med fikk han tilsendt vokalen min og lagde en mye mer moderne beat på den. Maybon har virkelig vært med på å løfte låten, og vi er veldig fornøyde med resultatet!

Hvordan trives du i EDM-sjangeren?
- Personlig liker jeg veldig mange sjangre. Jeg syntes det er gøy å prøve mye forskjellig. EDM-sjangeren er utrolig kul! Den er mer chill enn det jeg vanligvis har gjort fra før, men jeg trives i den og er veldig spent på hvordan det blir tatt imot!

Har du en liten hilsen til Julialeserne?
- Kjære alle Julialesere! Jeg er skikkelig spent på hva dere syntes om min nye låt, «Love me». Håper dere liker den og legger den til i spillelistene deres på Spotify. Da hadde jeg blitt veldig glad! Ha en strålende helg! Stor klem Raylee <3

Hør «Love me» her og sett den på repeat resten av helgen!

</p> <p>Kan du kjenne deg igjen i noe av det Raylee synger om i den nye låta?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning