redaksjonens blogg:

Produkter jeg bruker hver dag!

Disse skjønnhets produktene bruker Katharina hver dag!

Publisert Oppdatert

Hei!

Her i Australia er det sommer nå, og jeg liker ikke å bruke sminke på sommeren. Derfor har jeg mer eller mindre sluttet med sminke! Jeg har også blitt ganske brun nå, så da er det jo ikke noe poeng å bruke masse sminke på huden! Over her ser dere de produktene jeg bruker hver dag, og dette er faktisk de eneste tingene på badehyllen min som blir brukt! 

Mentholatum lip balm
Jeg bare sier det, dette er verdens beste lepomade. Det er den eneste jeg bruker, og jeg kommer nok aldri til å slutte å bruke den heller! Denne lepomaden fås kjøpt på apoteket! (Den svir forresten litt i starten) 

Clean warm cotton
Denne parfymen er jeg helt avhengig av! Den lukter bare rent. Ren og tørr bomull. Høres kjemperart ut, men jeg får ofte komplimenter for å lukte godt haha! Denne var også perfekt å ha med til Indonesia i sommer. Klærne mine begynte å lukte litt rart på grunn av luftfuktigheten der borte, denne parfymen reddet meg heldigvis!

OPI neglelakk
Fantastisk bra neglelakk! Og fargen er jo til å dø for! En favoritt på tærne nå når det er sommmer og jeg lever i flip flops!

Garnier roll on
Denne er som en concealer, som man bruker under øynene. Jeg har ofte mørke ringer under øynene, men denne redder meg hver gang! Denne er det eneste jeg bruker av sminke i hverdagen! Fås kjøpt på for eksempel H&M. 

I tillegg til disse produktene bruker jeg solkrem på hele kroppen hver dag. Solen er så sterk at jeg blir rød med en gang! 

Hva slags skjønnhets produkter bruker dere?

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen