kjærlighet:

Problemer med kjærligheten?

Her er noen tips!

Publisert Oppdatert

Å være forelska kan være den beste følelsen i hele verden. Men det kan også by på mange problemer for det er jo ikke sikkert at alt går på skinner. Julia hjelper deg med å fikse noen typiske dilemmaer!

Å være forelska i samme gutt
Det kan fort hende at både du og venninna di blir forelska i samme gutt. Det som blir viktig da, er å ikke gå bak ryggen på hverandre. Vær heller ærlige, og bli enige om hva dere skal gjøre. Skal dere spørre ham hvem han liker best? Hvordan vil den andre reagere hvis en av dere blir sammen med ham? Skal dere kanskje ikke gjøre noe med det, men heller like ham på avstand? Snakk sammen, for husk at vennskapet deres har vart lengre enn forelskelsen. Er det verdt å risikere for en gutt?

Å like en som liker en annen
Det gjør vondt å være forelska i en som er forelska men ikke i deg. Da kan man gjemme bort forelskelsen litt, og kanskje unngå ham litt en stund, og håpe at det går over. Man kan ikke tvinge noen til å bli forelska i seg (dessverre), og hvis han blir sammen med den han er forelska i, kan det gjøre enda mer vondt en stund. Det beste er å få det ut: gråt, skrik, rop, det hjelper! Etter en stund vil det gjøre litt mindre vondt, og da kan du kanskje begynne å kikke litt på de andre guttene rundt deg. Det finnes nemlig alltid noen flere der ute som er ålreite!

Å være forelska i en som er upopulær eller yngre enn seg
Hvis man opplever at noen sier Æsj eller Du kan jo ikke være forelska i HAN! når man sier hvem man er forelska i, kan det hende at man begynner å nekte for det i stedet. Men man kan jo ikke bestemme hvem man blir forelska i! Og forelskelse er aldri Æsj samme hvem det er snakk om. Forelskelse er fint uansett hvem man er forelska i, enten det er klassens nerd eller kjekkas, en som er yngre eller eldre. Og hvis ingen andre liker ham, får du jo ha ham i fred!

Å være forelska i en kjendis
Dette er noe de aller fleste opplever opptil flere ganger i ungdomstida! Man forelsker seg i kjendiser som man beundrer for noe de gjør. Plutselig får man bare ikke nok av å snakke om eller se på kjendisen det er snakk om. Som oftest har man jo dessverre ikke sjans på gutter som Justin Bieber eller Robert Pattinson, noe som kan gjøre litt vondt en stund. Men det er jo lov å drømme!

Å aldri ha vært forelska
Akkurat like normalt som det er å bli forelska for første gang, er det å ikke ha vært forelska i det hele tatt. Det er rett og slett ikke noe man kan bestemme over, og det skjer når det skjer!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen