Musikk

PREMIERE: Ny musikkvideo fra Rex

Se den kule videoen til "Summer Love" først her!

Publisert Oppdatert

Hunken bak hiten "Rihanna (Gimme Some More)" er tilbake med en ny superlåt!

For litt over en uke siden kom han nemlig ut med "Summer Love", og vi er så heldige å få premiere på musikkvideoen til låta!

Se den kule videoen her, mens du leser deg gjennom vår koselige samtale med Rex!

</p> <p> <strong>Gratulerer med ny låt! Hva handler egentlig "Summer Love" om?</strong> <br/>- Tusen takk! Låta handler om en sommerflørt. Alle de tankene, følelsene og spenningen når du er med din sommerflørt. Du lever i det øyeblikket og ingenting annet betyr noe.</p> <p> <strong>Har du noen morsomme behind the scenes-historier fra innspillingen av musikkvideoen til låta?</strong> <br/>- Det var utrolig gøy å spille inn video i Thailand! Det er alltid en morsom opplevelse å spille inn musikkvideo i utlandet. Vi ble stoppet en del ganger fordi vi ikke hadde tillatelse til å filme noen steder, mange lokale ville ta bilder med meg når de så meg og kamera crewet på sett. De trodde sikkert jeg var en stor stjerne! He he.</p> </div>

Har du noen favorittscener fra videoen?
- Jeg syns vi fikk til en veldig kul video og jeg er veldig fornøyd og stolt av den. Jeg liker godt scenene fra huset ved stranda - det er utrolig fint der!

WOW! Sjekk den hunken der, da!
WOW! Sjekk den hunken der, da!

Hva var det morsomste du opplevde under innspillingen?
- Det morsomste var vel det at ting aldri gikk som planlagt. Thailendere er som Afrikanere når det gjelder tid og planlegging! He he.

Din forrige singel "Rihanna(Gimme Some More)" fikk mye oppmerksomhet og topplassering på Spotify Viral. Hvilke forventninger har du til «Summer Love»?
- Det var veldig gøy med den oppmerksomheten på Viral-lista på Spotify, det var første gangen jeg har hatt en låt på første plassen. Jeg håper denne kommer til topps der også, og at den når ut til mange folk der ute. Låta er fet! :D

Har du en hilsen til Julia sine lesere?
- Heeei alle Julialesere! Håper dere har hatt en fin sommer og en morsom skolestart! Legg til låta på deres spilleliste på Spotify og kos dere med den :)

Til slutt: Hvilke tre ord beskriver deg best?
- Snill, ambisiøs og utadvendt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning