mote:

Piff opp garderoben din!

Januarsalget er slutt, det er lenge til jul, og du synes klærne dine er lite inspirerend. Men fortivl ikke, her får du tips!

Publisert Oppdatert

1. Farge klærne
Med hjelp av litt tøyfarge og en vaskemaskin, kan du kjapt forvandle de kjedeligste hvite t-trøyer til rosa eller kanskje kongeblå favoritter! Jeans som en gang var svarte, men som nå har blitt grå, kan igjen få sin originale farge tilbake!

Pass på: Det er viktig å lese bruksanvisningen på tøyfargen nøye. Få gjerne en forelder til å bli med deg å gjøre dette.

2. Diamonds are a girl's best friend
Jenter og damer har bestandig digget diamanter. Men det kan dessverre bli litt dyrt å feste ekte diamater på ditt H&M-tøy. Men det finnes fine alternativer: paljetter, perler og pllastik-diamanter kan se like fantastiske ut på en kjole eller en gammel trøye.

Pass på: Fest/sy pynten godt, ellers kommer den bare til å forsvinne i første vask. Det er viktig at klærne fortsatt kan vaskes.

3. Tusj på en gammel t-trøye
I mange hobbybutikker får man kjøpt tekstiltusjer i mange farger som kan brukes på klær. Slå deg løs og tegn eller skriv budskap på dine gamle slitte t-trøyer, og de vil bli som nye!

Pass på: Ta deg tid. Det er dumt å oppdage en skrivefeil når t-trøya henger ferdig og tørker.

4. Byttekveld med venninnene
Du har sikkert en del plagg i klesskapet ditt som du aldri går med, men som er for fine til å kastes? Det samme har nok dine venninner. Arranger en byttekveld der dere tar med dere dette tøyet. Genseren du aldri går med fordi den er litt vel lang, passer kanskje kjempefint til venninnen din?

Pass på: Det kan være lurt å spørre foreldrene dine om det er greit at du bytter vekk plaggene. Det ville jo være dumt om mammaen din ble sur fordi du byttet vekk buksen du fikk til jul.


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning