gutter:

Pass deg for disse gutta

Det er mange forskjellige gutter dere ute, noen er go?gutter og andre er det ikke verdt å spare på. Her har vi en guid for hvilke gutter det er verdt å ta vare på og hvilke du burde ligge unna.

Publisert Oppdatert

Disse burde du holde deg unna:

Sportsidioten
Dette er gutten som bare tenker på sport. Han trener før og etter skolen, og har aldri tid til å gjøre noe annet. Han henger bare med guttene på laget, og snakker aldri om noe annet enn sport. Hvis dere skal ha en framføring om en dere ser opp til er det alltid en sportsstjerne og han snakker om han som om han var en gud. Disse guttene har sjelden tid til en kjæreste, og hvis han i det hele tatt får tid skal du ikke se bort i fra at du blir sittende på siden av fotballbanen å se på han spille kamp hver gang dere skal være sammen.

Han alt for kule
Disse guttene tror de er for kule for alle andre. De har lett for å si uhyggelige kommentarer for å få de andre guttene til å le, og dette kan være på din bekostning. Han avlyser avtaler rett før dere skal møtes, fordi han heller vil være late som han er kul foran de andre guttene. Disse guttene er det ikke verdt å samle på, du fortjener bedre enn en gutt som ikke bryr seg.

Den selvopptatte
De selvopptatte guttene er det ingen vits å prøve å være sammen med. De bryr seg bare om seg og sitt, og gidder aldri å prioritere deg. Hvis de først gjør det må du forberede deg på at han bare snakker om seg selv, sine interesser og andre ting han bryr seg om. Han gidder sjelden å høre på det du har å si, og kommer nok ikke til å la deg få viljen din om dere er uenige. Disse guttene er det ikke verdt å samle på, det kommer til å bli kjedelig i lengden…

Sjekk gutta det er verdt å samle på, på neste side!

Disse er det verdt å samle på:

Den sympatiske
Disse guttene tenker alltid på andre først, de bryr seg om deg og hvordan du har det. Han velger å se på en romantisk komedie fordi du vil det, og ikke skrekkfilmen du ikke tør å se på. Han forsvarer deg hvis noen sier noe stygt til deg og han tar seg tid til å være med deg. Dette er en gutt du burde ta godt vare på, bare pass på å la han få det som han vil noen ganger han også!

Han morsomme
Hva er vel bedre enn å være sammen med en som er supermorsom? Dere kommer alltid til å få en god latter, selv på en grå og trist dag. Han har alltid en morsom spøk på lager og lager alltid show. Han er godt likt blant både dine og sine egne venner og har ingenting i mot å være med både deg og sine egne venner. Dette er en gutt du burde spare på, du kommer aldri til å kjede deg og du skal ikke se bort i fra at du får flere latterkramper i løpet av den dag!

Den sjenerte
Mange gutter er veldig sjenerte, men når man blir kjent med dem åpner de seg mer. De sjenerte guttene er alltid snille og hyggelige og prøver ikke å være kul foran de andre guttene. De er følsomme og bryr seg om deg. Dette er en gutt du burde prøve å bli bedre kjent med, selv om det kan være litt vanskelig i starten. Men han er absolutt verdt å samle på!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning