TV:

På TV i høst

Lurer du på hvilke serier som er å se på skjermen denne høsten? Vi har svaret!

Publisert Oppdatert

Denne høsten går det veldig mye forskjellig på tv, både nye og gamle serier


Bilde lånt fra FEM.no

Mitt hemmelige tenåringsliv
Denne serien har gått på FEM en god stund, og vi er allerede inne i sesong 4. Serien handler om Amy som går på Ullysses S. Grant High School i California. Amy ble gravid som 15 åring, serien handler om hvordan dette påvirker henne, familien og vennene hennes sitt liv. Mitt hemmelige tenåringsliv vises på FEM hver mandag klokken 20.30!

Bilde lånt fra Disneychannel.no


Shake It Up

De tretten år gamle bestevenninnene CeCe Jones og Raquel "Rocky" Blue har drømt om å bli profesjonelle dansere siden de var småjenter, og det store gjennombruddet kommer når de får opptre på Shake It Up, et lokalt TV-danseshow i Chicago! Serien går på Disney Channel fredager kl 17.25.

Switched at birth
Dette er en helt ny serie på FEM. Serien hadde premiere i juni i USA, og hadde en av de største seriedebuene noensinne. Serien handler om to tenåringsjenter som lever to helt forskjellige liv. Bay er oppvokst i en velstående familie i et bra nabolag i Kansas. Daphne er døv, bor kun med moren sin i et arbeidstrøk i Missouri. Det viser seg at de to jentene har blitt byttet om på fødestuen, og egentlig hører til motsatt familie. Serien hadde premiere 23.august går klokken 20.30 på FEM hver tirsdag!


Hellcats
Hellcats er en helt ny serie som vises på FEM onsdag klokken 20.30. Serien handler om collegestudenten Marti Perkins som har mistet et viktig stipend og er nødt til å starte med cheerleading. Her møter hun lederen for cheerleader-teamet, Savannah. Treneren deres er bare opptatt av at dem skal vinne en konkurranse, og har truet med å kutte ut laget om dem ikke vinner. Serien inneholder masse drama, og har blitt veldig populær etter sine første episoder.


Magikerne på Waverly Place
Denne serien har vel de fleste hørt om. Dette er en av Disney Channels mest populære serier. Serien handler om Alex Russo og hennes familie. De er magikere, og må skjule dette for resten av verden. Dette kan bli et problem å skjule for nære venner, og kjæresten. Alex bryr seg ikke så veldig mye om skole, og er mer opptatt av å gjøre ting hun ikke får lov til. Serien vises på Disney Channel!

Bilde lånt fra TV2no


Idol
Idol er en veldig populær serie over hele verden. Dette er et realityshow, hvor man ”jakter” på en stjerne. Både Kurt Nilsen, Tome Damli Aaberge og Alejandro Fuentes startet sin karriere med Idol. Serien har allerede gått på TV2 en stund, og startet med auditionrunder der alle kunne melde seg på og synge en sang. Det er et dommerpanel som velger om de går videre eller ikke. Nå har de kommet så langt at seerne kan stemme på hvem som skal gå videre. Idol vises på TV2 hver fredag klokken 20.00!

Hva følger DU med på på TV?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning