musikk:

One Direction nummer. 1 i Norge!

Topper lista.

Publisert Oppdatert

I forrige uke debuterte One Direction som nr. 1 på VG-lista med sitt nye album "Take Me Home". Det er faktisk første gangen siden Boyzone sitt album "By Request" i 1999 som klarer denne bragden.

"Take Me Home" solgte mer i sine 3 første dager i salg enn noe annet album solgte hele forrige uke i Norge. "Take Me Home" er dessuten det mest forhåndsbestilte albumet på Platekompaniet i hele 2012.

Det har vært et vanvittig år for Niall, Zayn, Liam, Harry, og Louis. Etter å ha blitt satt sammen i X Factor UK i 2010, slapp de sensasjonsdebuten "What Makes You Beautiful" i september 2011 og har ikke sett seg tilbake siden.


Debutalbumet "Up All Night" gikk til topps på listene i 17 land, og går denne uken inn i sin 49. uke på VG-lista! Kun Adele har ligget lenger i Topp 40 i 2012. 1D's live-DVD har også vært en kjempesuksess, og nådde førsteplassen i 27 ulike land - inkludert 8 sammenhengende uker som nummer 1. på VG-lista for musikk-DVD.


7. mai 2013 besøker One Direction Norge for første gang. Konserten på Telenor Arena ble utsolgt på vanvittige 17 minutter!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning