one direction:

One by one: Zayn Malik

Vi blir bedre kjent med gutta i One Direction. Idag: Zayn!

Publisert Oppdatert

One Direction er ikke et band vi i Julia går lei av med det første! I "one by one"-sakene får du mer fakta om én og én av gutta i 1D. Nå er det Zayn Malik sin tur!

Zain Javadd «Zayn» Malik er født 12.januar 1993, og kommer fra Bradford, West Yorkshire i England. På audition til X Fsctor sang han «Let me love you» av Mario, og ble sendt videre til bootcamp. Han gikk ikke videre fra bootcampen, men fikk en ny sjanse sammen med de andre gutta! Zayn kalles gjerne den stille og mystiske i gruppa, men blir ofte beskrevet som veldig morsom også.

Klikk deg videre for å se Zayns aller første audition i X Factor!

Her er Zayns første, litt nervøse audition i X Factor, hvor han sang «Let me love you» og ble stemt videre av alle tre dommerne.

</div> <p> <br/> <em>Klikk deg videre for 10 ting du kanskje ikke visste om Zayn!</em> </p> <p> </p> <p> <strong>Visste du at...</strong> </p> <p>... Zayn egentlig staver navnet sitt Zain, som betyr «vakker»? Etternavnet Malik betyr «konge». Zayn Malik, en vakker konge!</p> <p>... Han er kjæreste med Perrie Edwards fra bandet Little Mix, et annet X Factor-band?</p> <p>... Moren hans er irsk/engelsk, og faren er pakistansk? Zayn er dermed muslim.</p> <p>... Han har høydeskrekk?</p> <p>... Før han ble med i X Factor, hadde han aldri vært ombord i et fly?</p> <p>... Zayn var med og holdt ham i hånda, da Harry tok sin første tatovering?</p> <p>... Han har uttalt at han aller helst vil gifte seg før han fyller 30 år?</p> <p>... Han alltid pusser tennene sine før han går på scenen?</p> <p>... Zayn har en hund som heter Boris, og to katter som heter Rolo og Tom?</p> <p>... Han røyker? Heldigvis innser han selv at det er en dårlig uvane, og har uttalt: «Jeg må definitivt slutte å røyke. Jeg trenger å gjøre det.»</p> <p> </p> <p> <em>Hvem i One Direction er din favoritt?</em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning