one direction:

One by one: Niall Horan

Vi blir bedre kjent med gutta i One Direction. Idag: Niall!

Publisert Oppdatert

One Direction er ikke et band vi i Julia går lei av med det første! I "one by one"-sakene får du mer fakta om én og én av gutta i 1D. Denne gangen: Niall Horan!

Niall James Horan ble født 13. september 1993, og kommer fra byen Mullingar, Westmeath, Irland. Selv sier han at han alltid har elsket å synge, og at han synes det er fantastisk å stå på en scene. Også Niall stilte alene opp på TV-programmet X Factor, og ble satt sammen med de andre guttene og ble en del av fantastiske One Direction!

Klikk deg videre for å se Nialls aller første audition i X Factor!

Her er Nialls aller første audition i X Factor, han sang «So Sick», og ble stemt videre av tre av de fire dommerne.


</div> </div> <p> </p> <p>Klikk deg videre for å lese 10 ting du kanskje ikke visste om Niall!</p> <p> <strong>Visste du at...</strong> </p> <p>... Foreldrene til Niall heter Bobby og Maura, og at han har en eldre bror som heter Greg?</p> <p>... Han pleier å skype med foreldrene og vennene sine mens han sitter på turnebussen?</p> <p>... Niall sitt forslag til bandnavn på gruppa var "Niall and the Potatoes" (Niall og potetene)?</p> <p>... Niall selv har blå øyne, og at han liker jenter med brune øyne?</p> <p>... Han før hadde to fisk kalt Tom og Jerry, men de døde fordi han ga dem for mye mat?</p> <p>... Nial snakker i søvne?</p> <p>... Han er en Belieber?</p> <p>... Niall egentlig har brunt hår?</p> <p>... Han digger sjiraffer?</p> <p>... Han har klaustrofobi (redd for trange rom, små plasser)?</p> <p> </p> <p> <em>Hvem liker du best av gutta i One Direction?</em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen