one direction:

One by one: Harry Styles

Vi blir bedre kjent med gutta i One Direction. Idag: Harry!

Publisert Oppdatert

One Direction er ikke et band vi i Julia går lei av med det første! I "one by one"-sakene får du mer fakta om én og én av gutta i 1D. Først ut er Harry Styles!

Harold Edward Styles er født 1.februar 1994, og kommer fra byen Holmes Chapel i Cheshire, England. Han imponerte dommerne i engelske X Factor med låten «Isn't she lovely». Harry er den yngste i One Direction, og kanskje den aller mest populære i gruppa. Han er kjent for de søte krøllene sine og for å være One Directions største flørt!

Klikk deg videre for å se Harrys aller første audition i X Factor!

Her er Harrys aller første audition i X Factor, han sang «Isn't she lovely», og ble stemt videre av to av de tre dommerne.

</div> <p> </p> <p>Klikk deg videre for å lese 10 ting du kanskje ikke visste om Harry!</p> <p> <strong>Visste du at...</strong> </p> <p>... Harry pleide å synge i et band som het <em>White Eskimo</em>?</p> <p>... Foreldrene hans heter Anne og Des, og han har en søster som heter Gemma? Foreldrene hans er skilt, og moren gift på nytt.</p> <p>... Før X Factor pleide Harry å jobbe i et bakeri?</p> <p>... Et av forbildene hans er Elvis Presley? Andre musikere Harry ser opp til er Foster the People, Coldplay og Kings of Leon.</p> <p>... Han var sammen med programlederen Caroline Flack en periode, noe som fikk mye oppmerksomhet i media - ettersom hun var 15(!) år eldre enn ham?</p> <p>... Det var Harry som kom opp med navnet One Direction?</p> <p>... Han fikk sitt første kyss da han var 10 år? «Jeg tror jeg var 10 år... Men jeg kan ta feil, kanskje jeg var 11», har Harry tvitret.</p> <p>... Et av hans skjulte talenter er at han kan sjonglere? Han kan også snakke fransk, spille kazoo og strikke!</p> <p>... Harry er veldig spøkefull, i likhet med resten av 1D? En gang barberte han en stor H på leggen til Zayn mens han sov! </p> <p>... Han godt kunne tenke seg å date en fan? Men han kunne aldri vært sammen med ei jente som røyker eller banner veldig mye.</p> <p> </p> <p> <em>Hvem liker du best av gutta i One Direction?</em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen