Intervju med Olly Murs

Olly Murs: "Jeg lover å komme til Norge!"

Juliabladet intervjuer og spår Olly Murs i 2016.

Publisert Oppdatert

Olly Murs er aktuell med sin nye låt og musikkvideo "Kiss Me" og er programleder for X Faktor i England. For seks år siden vant han X Faktor i samme land. Han forteller om sin nye låt, fansen og selvfølgelig kjærestestatur og jenter! Nederst i saken spår vi også hvordan 2016 kommer til å se ut for artisten.

Hvordan kan du beskrive reisen du har vært gjennom etter du vant X Faktor for seks år siden og fram til i dag?
- Det har vært som å kjøre en stor berg og dalbane med både oppturer og nedturer, men alt i alt veldig gøy og spennende. Dette er noe jeg aldri forventet skulle skje og jeg er veldig takknemlig for at jeg kan fortsette har en plass i denne berg og dalbanen.

Har du alltid likt å synge, eller hvordan startet det hele?
- Ja, jeg har sunget siden jeg var veldig ung og har alltid likt å opptre, men da jeg var ung fremførte jeg kun for foreldrene mine. Jeg forventet aldri å gjøre det på dette nivået. Det er helt en helt utrolig følelse å ha oppnådd dette og skrive egne låter og ha turnéer.

Du er aktuell med ny låt og musikkvideo - fortell oss mer om det.
- "Kiss Me" er en 80-talls inspirert og retro låt. Altså veldig annerledes enn det jeg har gjort før, og det er spennende å få gjøre noe nytt.

Er du like flørtete og romantisk som du er i musikkvideoen i virkeligheten?
- Ja, jeg vil da påstå det! Jeg er en god flørt og en morsom fyr å henge med. Jeg og Viktoria, jenta i musikkvideoen, hadde det veldig gøy sammen under innspillingen.

Hvordan vil du beskrive fansen din?
- Fantastiske! Det er bare morsomme, og har alltid noe sprell på lur. Vi ler masse av hverandre. De er rett og slett veldig kule!

Hvem er du selv fan av?
- Jeg er stor fan av både Coldplay, One Direction og Justin Bieber, men blir inspirert av all slags musikk.

Apropos One Direction - dere har blitt gode venner. Hvordan er de egentlig?
- Vi henger mye sammen og jeg digger dem. De er veldig kule og morsomme og vi har det alltid gøy sammen!

Hvordan var du da du var like ung som leserne av Juliabladet?
- Jeg husker spesielt godt at håret mitt var veldig blondt og at jeg hadde en Justin Bieber lignende sveis. Jeg hadde det morsomt på skolen og jobbet hardt med skolearbeid. Ellers var jeg en snill gutt og en liten gentleman.

Og her kommer spørsmålet alle lurer på... Er du singel?
- Ja, jeg er helt singel!

Hva ser du etter i en kjæreste?
- Jeg er opptatt av å ha det gøy med de jeg er med, så egentlig bare en person som får meg til å le og har en bra og morsom personlighet. Jeg ser ikke etter noe mer spesifikt enn det og utseendemessig har jeg ingen krav. Det aller viktigste er god kjemi!

Du kom ikke videre de to første gangene du meldte deg på X-Faktor, men mistet ikke håpet fordet. Hva er ditt råd for å ikke gi opp?
- Jeg har alltid natt en tankegang som handler om å aldri gi opp og alltid tro på meg selv. Det er veldig viktig å tenke sånn hvis du vil oppnå noe. Selv om du feiler første gang du prøver så betyr ikke det slutten. I stedet for å tenke på det som kan gå galt må du heller fokusere på drømmen din. La hvert "nei" gjøre deg enda bedre!

"Never Been Better - Special Edition" er ute snart. Hva kan vi forvente?
- I tillegg til mitt siste album, inneholder den noen nye låter og en DVD med hele turnéen min, og det hovedgrunnen til at vi gir ut et slikt album. Jeg tenker spesielt på fansen her i Norge som vi ikke fikk besøkt under turnéen, derfor vil jeg gi dem muligheten til å se den likevel.

Hva er planene dine for 2016?
- Jeg har store planer det kommende året! Det kommer nye låter, nytt album og forhåpentligvis får jeg fortsette å hoste X Faktor.

Vi spår Olly Murs i 2016!

Vi spår hva som kommer til å skje i 2016. Juliabladet kommer med påstander som Olly må svare "ja" eller "nei" på.

Innen 2016 har du to millioner følgere på Instagram?

- Oooohh... Jeg satser og sier ja!

Hva med to millioner abonnenter på YouTube?
- Ja, vi kan klare det!

Du kommer til å ha en konsert her i Norge i løpet av 2016?
- Ikke i 2016, men i 2017. Det LOVER jeg!

I 2016 slipper du et nytt album?
- Ja, og jeg er veldig spent på å vise det til fansen!

Innen 2016 har du fått deg en kjæreste?
- Nei, jeg verken tror eller vil det. Jeg har lyst til å være singel en stund nå og bare slappe av. Med mindre Jennifer Lawrens blir ledig, da!


Helt til slutt har Olly noe å si til alle dere Julialesere:
- Kjære alle mine fantastiske fans i Norge: Tusen takk for all kjærlighet og støtte dere har gitt meg! Synd at jeg ikke har fått vært her så mye, men jeg kommer garantert til å komme oftere tilbake fremover. Jeg klarer nesten ikke å vente med å komme tilbake om et par år og holde konsert her. Vi sees da!

Mens vi venter på 2017, kan vi kose oss med musikkvideoen til "Kiss Me"!

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning