Blogging:

Nytt bloggmagasin og Andrea Badendyck om blogging

Blog Awards har nettopp gått av stabelen. Les intervju med Andrea Badendyck her!

Publisert Oppdatert

Lørdag 17. september gikk svenske Blog Awards 2011 av stabelen i Stockholm. De tre norske bloggerne Ulrikke Lund, Caroline Berg Eriksen, bedre kjent som Fotballfrue, og Andrea Badendyck var nominert til Årets Internasjonelle Blogg. Vinnerlisten kan du lese her. Prisen for den beste internasjonale bloggen gikk til Sara Montazami, men for Andrea var det uansett morsomt å være nominert.

 (Foto: Kaja Bra) (Foto: Kaja Bra)

Hvordan føles det å bli nominert til Årets Internasjonelle Blogg?
– Jeg ble veldig overrasket og synes det er kjempemorsomt! Spesielt når det er Blog Awards i Sverige, jeg visste ikke at jeg var kjent her engang. Det er bare jeg, Fotballfrue og Ulrikke Lund som er nomintert fra Norge,så det er en ære å være i selskap med dem. Føler meg liten i forhold til dem.


Hvorfor tror du at ble nominert?
– Jeg vet ikke, jeg håper det er fordi jeg er en glad og positiv jente!


Hva vil du nå ut med i bloggen din?
– Jeg vil få ut tankene mine og det jeg har på hjertet. Det er som om jeg har masse venner som jeg kan dele tankene mine med og som gir meg respons. Bloggen er hobbyen min og jeg synes det er en veldig morsom hobby.


Har du noen tips til nybegynnere i bloggverdenen?
– Jeg synes det viktigste er designet! Stilrent og enkelt design og store bilder. Så store som mulig! Førsteintrykket er veldig viktig for at leserne skal komme tilbake!


Resten av reportasjen kan du lese i november-utgaven av Bloggmagasinet STREETSTYLE. Dette magasinet er et helt nytt magasin som vi i Julia-redaksjonen har laget. Førsteutgaven er i salg nå.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning