Tv:

Ny serie: Hellcats

Endelig er Alyson Michalka og Ashley Tisdale tilbake, og denne gangen i den nye tv-serien Hellcats!

Publisert Oppdatert

Serien kommer på kanalen FEM om ikke lenge! Her kan du lese om deres roller i den nye tv-serien Hellcats!

Hellcats hovedrolle, Marti Perkins spilles av Alyson Michalka som er kjent fra Disney Channel-serien Phil fra framtiden. Med seg har hun også Ashley Tisdale! Serien handler om livet til college cheerleaderene ved Lacer University. Treneren til cheerleaderlaget er opptatt av at laget må vinne en nasjonal konkurranse, hvis de ikke vinner kommer de til å kutte ut laget…

Marti Perkins
Marti er en student ved Lancer University. Hun er den smarte jenta med den håpløse party-moren som aldri vokste opp. Hun mister et stipend hun må ha og hennes eneste mulighet for å få et annet stipend er ved å bli med på skolens cheerleaderlag, Hellcats. Der møter hun lagkapteinen Savannah, som også blir hennes romkamerat! Ikke nok med at hun må fokusere på å bli en god cheerleader så de kan vinne konkurransen, men hun må også ofte redde sin uansvarlige mor ut av kniper!

Savannah Monroe
Savannah er fra en veldig kristen familie, men etter en krangel med familien sier hun opp skoleplassen sin ved den kristne skolen hun egentlig skulle gå på. Hun begynner heller på Lancer University. Her blir hun lagkaptein ved skolens cheerleaderlag. Hun møter Marti Perkins, og de kommer ikke spesielt godt overens. Men plutselig skjønner hun at de trenger Marti på laget for å vinne konkurransen!

I serien møter vi også Charlotte som er Savannahs søster, og lagkaptein på cheerleaderlaget til Hellcats erkefiende Cyclones. Vi blir også kjent andre elever, lærere og trenere ved Lacer University!

Serien går på kanalen FEM.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning