Ny musikkvideo fra Isac Elliot

Overraskelse fra Isac Elliot!

Ny musikkvideo… Men ikke til den låten vi trodde!

Isac Elliot er aktuell med ny musikkvideo!
Isac Elliot er aktuell med ny musikkvideo! Foto: Sony Music
Publisert Oppdatert

Vi har sunget på Isac Elliots nyeste singel ”Lipstick” i en måned, og da Isac teaset at det skulle komme en ny musikkvideo i dag, var vi såklart bombesikre på at vi endelig skulle få en video til nettopp ”Lipstick”.

Men i stedet har Isac sluppet en splitter ny video til ”Baby I”! What!? For en luring!

USA liker "Baby I"

Grunnen til at ”Baby I” får en musikkvideo til, er at den er laget spesielt for USA og det amerikanske markedet, hvor de har begynt å få øynene opp for vår finske favoritt. Ingenting ville gjort oss gladere enn om Isac slår gjennom i USA – så vi gir tommel opp og ønsker ham masse lykke til!!

PS: Heldigvis slippes videoen til ”Lipstick” om bare én uke, fredag 25.september. Det betyr TO Isac-videoer på bare én uke, hvilket vi liker veldig godt!

Får skryt av regissøren

Selv sier Isac dette om den nye ”Baby I”-videoen: ”Det føles fantastisk at de liker låten i USA, og at jeg fikk lage en ny video. Det var annerledes å være foran kamera nå som jeg har fremført den cirka 100 ganger. Da vi filmet den første videoen i London, var vi redd for at det skulle regne. Denne gangen var vi redde for at Los Angeles skulle bli altfor varmt!”

Regissøren av musikkvideoen, Erik White, har (selvfølgelig) bare fine ord å si om Isac:

”Jeg har jobbet med mange nye artister, som senere har blitt internasjonale superstjerner. Isac er definitivt en av dem!”, sier Erik.

”Å regissere «Baby I»-videoen føltes mest som en fest, for låten er superkul og Isac er så lett å jobbe med. (…) Isac er en avslappet gutt med masse selvtillit. Han er en del av den nye generasjonen som er inspirert av de beste, fra Justin Timberlake til Justin Bieber. Han kan lett bli den neste store popstjernen”.

Vi sier bare: WOW!! Og nå er det på tide å se den nye videoen til ”Baby I”, hvor Isac ser superkjekk ut – og har et ekstra god øye til ei jente:

</p> <p> <em>Hva synes du om den nye videoen? Og gleder du deg like mye som oss til "Lipstick"-videoen om en uke? </em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning