Musikk

Ny hitvarsel fra Eirik!

Likte du "Explore"? Da elsker du "Sacrifise"!

Publisert Oppdatert

Popkjekkasen Eirik er ute med sin andre låt "Sacrifise", og etter hans debutsingel "Explore", har vi store forventninger til den nye låta. Han klarer definitivt å innfri!

Vi var så heldig å få en superhyggelig prat med Eirik, og han kan allerede avsløre enda mer ny musikk!

Fortell litt mer om din nye låt!
- "Sacrifise" er en låt jeg skrev rett før nyttår en gang. Den handler egentlig om å være glad i noen at du vil gjøre alt for at den personen skal ha det bra. Sacrifise betyr jo å ofre.

Hva syns du om reaksjonen på "Explore"?
- Den ble tatt veldig godt i mot, og det var jo ekstra stas at den ble listet på mp3! Det var ganske morsomt å kjøre bil i den perioden. Jeg husker jeg satt i bilen på vei til frisøren en gang, og så plutselig blir "Explore" spilt i remixen blant alle toppsangene på mp3. Det var ganske kult!

Tror du det blir like gøy nå?
- Jeg blir bare mer og mer gira for hver låt og er alltid optimistisk, så jo mer som skjer, jo morsommere er det!

Hvor spent er du på responsen?
- Veldig! Jeg har allerede fått en del tilbakemeldinger fra kjernefansen som satt oppe og ventet til midnatt den dagen låta kom ut, og mange av de sier den er bedre enn "Explore", og det er jo gøy å høre. Man vil jo alltid toppe det man gjør!

Hva vil du at de som hører på låta skal føle etter å ha hørt på den?
- Jeg håper at de får lyst til å danse og blir gira og får masse energi!

Når får vi høre mer ny musikk fra deg?
- Jeg skal gi ut en ny låt i slutten av mai/starten av juni som jeg gleder meg ekstra mye til! Den er litt annerledes igjen og mye mer rytmisk, så det blir gøy å vise dere det også!

Det høres ut som at du tester ut en ny sound for hver låt?
- Det har ikke vært bevisst, men jeg mer opptatt av å få det fulle potensialet i hver låt, enn å binde meg opp til kun ett sound.

Har du en liten hilsen til de som leser dette?
- Det var sinnssykt koselig forrige gang da jeg fikk mange tilbakemeldinger på "Explore"! Jeg syns det er superhyggelig når folk skriver til meg, så jeg håper dere har lyst til å høre på låta og fortelle meg hva dere syns denne gangen også <3

Hør "Sacrifise" her, og legg igjen en kommentar til Eirik på Instagram (@itseirik)!

</p> <p>Hva syns du om låta?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning