November 2015 blir tidenes måned

7 grunner til å glede seg vilt.

Publisert Oppdatert

November er kanskje kald og høstmørk, men det er ofte mye morsomt som foregår i underholdingens verden, og 2015 er intet unntak. Faktisk er november 2015 i særklasse, for her blir det action. Det er nesten så det er umulig å vente.

 

Her er 7 grunner til at du bør glede deg.

La nedtellingen begynne!

#1

Hva: Little Mix slipper albumet Get Weird
Dato: 6. november

Her blir det girlpower, moro, knuste hjerter og fargerike antrekk. Jentene har selv sagt at dette albumet har en helt ny sound, og hvis de fantastiske singlene "Black Magic" og "Love Me Like You" får selskap av lignende sanger, er dette VIRKELIG noe å glede seg til!

</p> </div>

 

#2

Hva: Premiere på filmen Jem and the Holograms
Dato: 6. november
Hvem: Aubrey Peeples og Stephanie Scott

Dette er en musikalfilm basert på en tegnefilmserie fra åttitallet. Den handler om Jerrica og vennene hennes som blir oppdaget og får muligheten til å bli superstjerner. Men det koster.

Filmen er laget av de samme som laget Pitch Perfect, og One Direction er på soundtracket!

</p> </div>

 

#3
Hva: MGP jr
Dato: 7. november

MGP jr har gitt oss supre, norske stjerner som Sval og Marcus og Martinus, og bare det å tippe hvem som blir det neste store er morsomt. Men MGP jr er en event det er verdt å bruke tid på i seg selv. Du får musikk, kule folk og masse spenning i én pakke. Allerede nå kan du begynne med å følge finalistene på nrksuper.no, og den 7. november er det duket for den store finalen i Oslo Spektrum.

Samle venner og/eller familien og gjør det til en festkveld!

 

#4
Hva: Premiere på filmen Equals
Dato: 13. november
Hvem: Nicholas Hoult og Kristen Stewart

Sci-fi-film om en fremtid der romantiske følelser skal være utryddet, men noe skjer likevel mellom hovedrollefigurene spilt av Nicholas Hoult og Kristen Stewart. Selv om det er kort tid til premieren er det lite å finne av trailere og bilder fra denne filmen, så det virker som filmselskapet prøver å holde ting hemmelig. Spennende!

Nora og Thea er to av finalistene i årets MGP jr.
Nora og Thea er to av finalistene i årets MGP jr. Foto: NRK

</p> </div>

 

#5
Hva: One Direction slipper albumet Made In The A.M.
Dato: 13. november

One Directions femte album og det første uten Zayn. Det er klart folk holder på å vente seg ihjel! Kanskje det er like greit at vi ikke visste noen detaljer før ganske nylig.

 

#6
Hva: Justin Bieber slipper albumet Purpose
Dato: 13. november

Og så er det det at Justin Bieber slipper sitt nye album samme dag som 1D, som en supernova av popmusikk. "What Do You Mean" gjør at vi stoler på at Justin kommer til å levere. Han stoler visst på seg selv også, for han har tatovert albumnavnet Purpose rett over navlen.

 

#7
Hva: Premiere på filmen The Hunger games: Mockingjay Part 2
Dato: 18. november
Hvem: Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson

Endelig får vi filmversjonen av siste del av den spennende, skremmende og fantastiske sagaen Hunger Games. Vi gleder oss masse, men gruer oss til tomhetsfølelsen når vi går ut av kinosalen og alt er over.
</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning