Nå ruler Selena Instagram

Hun har flest følgere av alle kjendisene, og her er grunnen.

Publisert Oppdatert

Selena Gomez satte Selena en ny personlig rekord forrige helg: Hun er nå den kjendisen som har flest følgere på Instagram.

Hun gikk forbi andre kjendiser som egentlig er mer berømte enn henne, som Taylor Swift, Justin Bieber, Kim Kardashian og Beyoncé. Selena Gomez har nå 70 millioner følgere på Instagram. Det tallet er så crazy at det nesten ikke går an å forestille seg.

Men det er ikke crazy at hun er mest pop på Insta, for Selenas konto er så nydelig, inspirerende, morsom, glamorøs og avslappet på én gang at det nesten bare skulle mangle at hun ruler.

Her er noen eksempler på det som har gjort Selena til dronningen av Instagram:

 

 

Hun er pen og hun tar flotte bilder. Det virker kanskje selvsagt, men ikke alle kjendiser kan å ta fine bilder. Kombinasjonen er uslåelig.

 

 

Hun poster gjerne bilder av vennene sine, og når flere av dem er berømte, blir det ekstra interessant. Her tuller Selena rundt med Taylor Swift.

 

 

Selena tar oss virkelig med backstage i kjendislivet sitt. Hun poster stadig vekk bilder fra fester og sminkerom og taxier.

 

 

Og backstagebildene hennes er ofte herlig alternative også. Som her med potetgullposen, eller da hun spiste McDonalds rett før Victoria's Secret-showet.

 

 

Selena er generelt glad i å vise frem maten hun spiser, og det liker vi (og 70 millioner andre) skikkelig godt.

 

 

Selena elsker musikk, og ikke bare sin egen. Hun synger, lipsyncer og danser til favorittsangene sine hele tiden på Instagram.

 

 

Og hun er slett ikke redd for å være skikkelig goofy heller. Det finnes mange slike bilder med venner og familie.

 

 

Og i tillegg til morsomme øyeblikk og glamorøse eventer, poster Selena nære og personlige bilder som dette. Og den kombinasjonen, er rett og slett gull.

Gratulerer, Selena!

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning