Ny musikkvideo fra Suite 16

Musikkvideoen alle Suitehearts har ventet på!

Se premieren på musikkvideoen til "Who I wanna be" her!

Publisert Oppdatert

Nå er musikkvideoen til Suite 16 sin nyeste låt "Who I wanna be" endelig klar til å bli tatt imot av alle dere Suitehearts! Vi tok en prat med Thomas om låta og musikkvideoen, og fikk også noen morsomme "behind the scenes"-historier fra innspillingen. Husk å sjekke ut videoen nederst i saken!

Hva handler "Who I wnna be" om?
- Låta handler om at det ikke alltid er så lett å være den du egentlig har lyst til å være fordi du føler at du må gjøre ting du ikke har lyst til, kun fordi andre forventer det av deg. Meningen med låta er at det beste er å være den du vil være og gjøre det du føler deg komfortabel med.

Hva er historien i musikkvideoen?
- I starten av musikkvideoen er alle vi gutta i ulike situasjoner hvor vi ikke føler oss helt komfortable. Ut over i videoen går vi over til å gjøre de tingene vi har lyst til og finner da også ut hvem vi egentlig har lyst til å være.

Kan du kjenne deg igjen i noe av dette?
- Ja, absolutt! Denne låta betyr veldig mye for meg! Tidligere har jeg kjent på følelsen av å ikke helt vite hvem vil være. Nå som jeg er trygg på det er alt mye bedre, så det vi synger om er ekte følelser.

Hvordan var det å spille inn musikkvideoen?
- Det var kjempemorsomt og veldig stas! Det som er spesielt denne gangen i forhold til de tidligere musikkvideoene er at det ikke bare er fest og moro, men at alle gutta har hver sin historie og et seriøst og viktig budskap.

Har du noen morsomme «behind the scenes»-historier fra innspillingen?
- I scenen der Andreas krangler med ei jente måtte vi finne på noe de skulle diskutere. Det var veldig vanskelig å finne ut av hva det skulle være, så det endte opp med at de snakket om kaktusen på bordet foran dem. Det var veldig morsomt å se på og vi klarte ikke å slutte og le!

Er det noe du vil si til Julialeserne?
- Vi håper alle kommer til å elske videoen vår, for det gjør vi! Dere betyr masse for oss og jeg håper vi kommer til å se mye mer til hverandre fremover!

Se videoen til "Who I wanna be" her:

</p> <p>Hva syns du om videoen?</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning