flaut:

Musikkstjernenes største tabber!

Av og til dummer kjendisene seg skikkelig ut, de også.

Publisert Oppdatert

Selv kjendisene dummer seg skikkelig ut iblant. Den eneste forskjellen på dem og oss, er at de må dele flausene med hele verden!


Rihannas nakensjokk

Rihanna har selvfølgelig sitt eget basseng, og dermed også en "bassenggutt" som kommer o vedlikeholder det en gang i uka. Men tydeligvis har Rihanna så mye å gjøre at hun ikke helt greier å holde styr på hvilke dager han skal komme... Og ettersom superstjernen bor alene, er det ikke bestandig hun tar på seg klær med en gang hun står opp om morgenen. En naken morgen fikk dermed Rihanna og bassenggutten et skikkelig nakensjokk:

- Jeg kommer inn på kjøkkenet, går til kjøleskapet, tar en flaske kokosmelk og snur meg rundt... Så stivner jeg helt til. For der står han og kan se rett inn på meg!

Heldigvis for Rihanna har hun tydeligvis en lojal bassenggutt, som har holdt nakensjokket for seg selv!

Ashlee mimet i utakt
Det er jo ikke noe nytt at kjendiser mimer til musikken sin av og til, såkalt playback. Men den store hemmeligheten med playback er å få det til å se ut som det er ekte. Det greide dessverre ikke Ashlee Simpson da hun skulle opptre i det amerikanske tv-showet Saturday Night Live. Den første låten, Pieces of me, gikk bra, men da Ashlee og bandet skulle dra igang låt nr to, lyder plutselig Pieces of Me over høytalerne en gang til! Bandet er igang med en annen låt, og Ashlee har ikke engang mikrofonen ved munnen! Ashlee forsøker å dekke over med en veldig merkelig dans, men forsvinner ganske raskt av scenen. Det forstår vi godt!

src="upload/modules/articles/articles/image/original/70177949138.jpg" alt="" />

Såååå flau var Ashlee etterpå!

Mika i fritt fall
Sukkersøte Mika bød japanerne på et skikkelig show da han hadde konsert i Tokyo for et par år siden. Mika er ikke kjent for å ta det med ro på scenen, og denne kvelden var ikke noe unntak. Faktisk var han i så godt humør at han forsøkte å hoppe opp og stille seg på trommesettet. Ingen god idé! Mika mistet selvfølgelig balansen, og dro med seg både trommesettet og trommisen i fallet! Ingen ble skadet i ulykken, bortsett fra publikum som lo så de fikk vondt i magen... Haha!

Fergie tisset på seg!
Huff, så mye verre enn dette blir det ikke!

Black Eyed Peas-sangeren Fergie stod på scenen i San Diego da hun plutselig innså det vi alle innser av og til: Jeg må tisse, og jeg må tisse NÅ!

Dessverre var Fergie midt i en låt, og proff som hun er fortsatte hun å synge mens hun tisset i buksene. Det hadde ikke vært noen katastrofe, hadde det ikke vært for at hun hadde lyse bukser på deg og det stod en fotograf i publikum og tok bilde av det.

- Det var det pinligste øyeblikket i mitt liv, sa Fergie etter konserten. Og vi kan nok være enig med henne i det!

Britneys tampong-traume
Det er aldri spesielt gøy å ha mensen. Men vi slipper i det minste å stå på en scene i minimale antrekk når vi gjør det! Stakkars Britney Spears satt på huk og sang under en konsert i USA, og jammen hang ikke tampongsnoren hennes ut på siden av den lille trusa hun hadde på seg... Og selvsagt stod det en fotograf rett nedenfor og fanget alt på video! Huff, så pinlig!


Hvilken av disse flausene synes du var verst?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning