Moro:

Musikk-partyleker!

Skal du ha fest eller kanskje en jentekveld? Da må du ta en titt her!

Publisert Oppdatert

Skal du ha gjester, og er litt redd for at det kan bli kjedelig? Frykt ikke, med disse partylekene blir det garantert god stemning!

Hvilken artist er jeg?

Her har du den perfekte partyleken som kan begynne så fort gjestene dine kommer inn døra. Forbered like mange lapper som du har gjester. På hver lapp skriver du en kjent musikkartists navn. Med en gang vennene dine har hengt fra seg jakka, får de en lapp teipet til ryggen.

Leken går ut på at du skal finne ut hvilken artist du selv er. Det gjør du ved å stille spørsmål til de andre gjestene, spørsmål som kan besvares med et ja eller nei.

Pssst! Denne leken er bra hvis gjestene dine ikke kjenner hverandre. Samtalen kommer i gang med én gang, og festen kan begynne!

Finn fem feil

Finn fem feil er leken som passer like godt på en koselig jentekveld som på en stor fest. Velg ut noen kjente låter. Skriv ned sangtekstene, men gjør små, morsomme endringer i hver tekst ved å legge til fem rare ord som ikke hører hjemme der.

Marshmallows i ansiktet

Du har et minutt på deg, så stoppes musikken og tiden er ute! Målet er å få så mange mini-marshmellows som mulig til å sitte fast i ansiktet. Slikk på dem, og fest så mange du rekker. Flest vinner! Klissete, men morsomt!

Du trenger:
- Marshmallows
- Noen som tar tiden og styrer musikken.

Sangfuglen

Livet som sangfugl er ikke alltid like enkelt. Spesielt ikke om man har nebbet fullt av erter! Her er leken hvor det er umulig å ikke le.

Velg en dommer, og del inn vennene dine i to lag. Én sangfugl av gangen går frem til dommeren. Der får hun en lapp der det står hvilken sang hun skal synge og hvordan det skal gjøres: Med erter under tunga, eller kokt spaghetti i munnviken, for eksempel. Bruk fantasien! Når hun så forsøker å synge, skal laget hennes gjette hvilken låt det er. Man har to minutter på seg, før det andre laget får sjansen til å gjette.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen