Intervju

Mugisho fikk platekontrakt på tre timer!

Nå er han ute med sin andre låt "Play With You". Hør den her!

Publisert Oppdatert

Tross hans unge karriere, har han allerede toppet musikklistene, jobbet med produsentene til Beyoncé og Rihanna og har blitt booket til å holde hele to konserter under By:Larm-festivalen i Oslo!

23 år gamle Mugisho fra Sjetten fikk platekontrakt med et av verdens største plateselskap på kun tre timer, og nå er han ute med sin andre låt "Play With You". I den anledning har han tatt turen innom oss for å fortelle mer om låta, men først må vi høre med om suksesshistorien!

Du må bare fortelle oss hvordan du fikk platekontrakt på så kort tid!
- Da jeg studerte musikkdesign var en av eksamenene å lage en poplåt. Etter jeg hadde levert inn eksamen, sendte jeg den til blant annet Warner Music, som tok kontakt 10 minutter etterpå. Etter skolen dro jeg ned på kontoret til Warner, og der fikk jeg tilbydt platekontrakt. Det gikk altså omtrent tre timer til sammen fra jeg sendte inn låta til jeg hadde fått kontrakt.

Og nå er du ute med en ny låt. Fortell oss litt om "Play With You"?
- Det er på en måte en kjærlighetslåt, men kanskje ikke på den måten mange tenker når de leser tittelen "Play With You". Det er jo egentlig en ganske uskyldig setning, men den kan fort misforstås. Min tanke er i hvert fall ganske uskyldig og barnslig. Det går rett og slett ut på å bare ut på å leke og ha det gøy med ei jente uten noe særlig fysisk kontakt.

Føler du noe press på at denne låta må gå bra etter at "Milano" ble en suksess?
- Jeg burde kanskje gjøre det, men jeg gjør det faktisk ikke. Jeg er veldig glad i begge låtene, men nå er jeg bare glad for at den er ute.

Du skal jo spille under By:Larm-festivalen om en ukes tid. Kan du avsløre noe om hva du kommer til å fremføre?
- Jeg spiller der både torsdag 2. mars og lørdag 4. mars og gleder meg veldig! Der kommer jeg til å spille andre låter i tillegg til "Play With You" og "Milano", som kanskje blir en del av en EP som kommer senere.

Du var jo en av de få og heldige som ble valgt ut til å delta på Masterclass med Stargate! Hvordan var det?
- Veldig kult!! Jeg følte meg sykt heldig, for vi var kun 9 som ble valgt ut av over 300 søkere. Der fikk vi se hvordan Stargate jobber, som jobber med store artister som Rihanna og Beyoncé. Det var utrolig inspirerende!

Hva er drømmen din nå?
- Jeg føler egentlig at jeg lever drømmen min akkurat nå. Det å kunne leve av å drive med musikk har alltid vært en stor drøm. Målet mitt med musikken er å være en som folk kan se opp til på samme måte som jeg ser opp til andre.

Er du noe du vil si til de som leser dette?
- Først og fremst: Takk for at dere hører på låtene mine! Og til alle dere som har store drømmer der ute: Kjør på! Så lenge noen får det til, så klarer du det også - uansett hva andre sier!

Hør "Play With You" her:

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning