skjønnhet:

Mileys beauty-hemmeligheter!

Makeup-artisten til Miley Cyrus deler triksene med oss.

Publisert Oppdatert

Som de fleste andre kvinnelige kjendiser, har også Miley Cyrus en egen makeup-artist som sminker henne hver gang det er en viktig kjendisfest hun skal være med på: Prisutdelinger, premierer og liknende. Mileys faste smikør heter Mai Quynh, og deler noen av triksene med oss.

Hvordan vil du beskrive "typisk Miley"-sminke?
- Hun liker å ha naturlig sminke, fordi de få gangene hun har hatt på seg mer dramatisk sminke, kommer alltid folk og forteller henne at hun er for ung for den slags sminke. Men noen ganger, om hun opptrer, gir jeg henne sotede øyne. Det kommer litt an på hva hun har på seg, men vanligvis liker jeg å bruke myke, softe gråtoner ikke for mørke farger.

Hva liker Miley å fremheve i ansiktet sitt?
- Hun liker å fremheve øynene og kinnene sine. Hun har fantastiske øyevipper, så hun trenger aldri å bruke falske. Vi bruker bare masse maskara, ofte to forskjellige en for å separere og definere vippene, og en som gir ekstra volum. Trikset er å bruke en vippekam av metall for å separere vippene til slutt, så de ikke blir klumpete.

- I kinnene hennes bruker jeg som oftest en rosa-brun kremrouge, og en pudder-rouge i en lysere, gyllen farge over. Kremrougen skinner gjennom, og skapr en fin glød. Å bruke en pudder-rouge over kremrouge er en bra måte å få det til å sitte lenger, bare sørg for at de matcher i fargene.

Hva med leppene?
- Jeg vet at hun liker å ha nedtonede pasteller på leppene ikke for mørke farger. Det er et av kjennetegnene hennes, en beskjeden lipgloss alene, eller over en leppestift.

Klikk deg videre og les hva Miley selv sier om sminke!


Dette sier Miley selv om skjønnhet og sminke:

Med en gang jeg vasker fjeset mitt, og all sminken er borte, ser jeg mye yngre ut. Det er sånn jeg føler meg mest komfortabel.

Jeg vil ikke være perfekt, men jeg har lyst til å være en rollemodell. Ingen er perfekte.

Jeg elsker parfymer! Jeg samler på dem, og er veldig bestemt på hvordan flaskene skal stå oppstilt.

En gang spiste jeg lunsj med broren min, og hadde bare på meg pysjamas, ikke noe sminke, og håret til alle kanter. Så kommer vi til restauranten, og det første jeg hører er Du ser mye bedre ut på tv!. Noen ganger er det helt merkelig å få høre sånne ting. Jeg tenker bare: Vel, det var ganske slemt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning