Intervju med Marcus og Martinus

Marcus og Martinus om kjæresteryktene

Se vårt store videointervju og hele Vinterlyd-opptredenen til kjekkasene!

Foto: MaxEmanuelson
Publisert Oppdatert

For 11. gang i år arrangerer Kreftforeningen og P4 Vinterlyd-turnéen i Norge, og i år har de vært så heldig å få med seg Marcus og Martinus som gjesteartister.

Vi tok turen ned til Universitetsplassen i Oslo for å møte Marcus og Martinus backstage under Vinterlyd-konserten og slo an en hyggelig og morsom prat med gutta rett før de skulle opptre.

Da måtte vi så klart benytte anledningen til å spørre dem om de kunne bekrefte eller avkrefte kjæresteryktene som har svirret rundt den siste tiden. Se videoeintervjuet vårt med kjekkasene for å få svar på om tvillingene fortsatt er single eller ikke!

Vi snakker også om Vinterlyd-opptredenen, ny musikk, Thailand-ferie og bursdagsfeiring.
Husk også å få med deg de supermorsomme klippene som ble kuttet ut fra selve intervjuet i slutten av videoen!

</p> <p>Marcus og Martinus leverte et helt fantastisk show under Vinterlyd-konserten i Oslo, hvor guttene blant annet fremførte låta "Na na na" for aller første gang. <br/>Tvillingene blir også overrasket på scenen med at de vinner Nickelodeon Kids Choise Awards-prisen for "Norges Favorittstjerne"! Vi gratulerer så mye med den velfortjente prisen!<br/>Se Vinterlyd-opptredenen og overraskelsen her:</p> <p> <iframe height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GrtnJTCQlqA" width="560"/> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning