Katy perry:

– Man må ikke være perfekt for å lykkes!

Katy Perry snakker om filmen sin, fansen og dårlige dager.

Publisert Oppdatert

Superstjernen Katy Perry er aktuell med den svært personlige filmen Part of me, der vi får innblikk i hvordan livet hennes har vært fram til nå – det har nemlig ikke alltid vært like fargerikt og glamorøs.

I forbindelse med lanseringen av filmen, har vi fått tilgang til et eksklusivt intervju med Katy! Her snakker hun litt om å være et forbilde, hvem hun selv beundrer, og at hun ønsker å oppmuntre folk til å følge drømmene sine.

Hvor viktig er denne filmen for deg?
– Den er veldig viktig for meg, fordi den viser folk hvem jeg virkelig er og den viser hvem jeg håper på å være i fremtiden. Og forhåpentligvis oppmuntrer den folk til å virkelig følge drømmene sine og ikke la noen stå i veien for dem, sier Katy.

Hvilken del av Katy Perry liker du best i denne filmen, og hvilken del er vanskeligst for deg å se?
– Vel, de smertefulle scenene var ikke alltid morsomme å se igjen, fordi jeg allerede har levd gjennom dem en gang og kommet gjennom det. Og du vet, i noen scener ser jeg ikke fin ut i det hele tatt. Jeg ser utslitt ut, oppblåst, trett, full av kviser… men det er viktig for folk å se det så de ikke tenker «Vel, jeg må være perfekt for å få den suksessen jeg ønsker». Det er ikke sant. Jeg var, som du vet, bare ei ung jente fra Santa Barbara, ei helt vanlig jente faktisk, og jeg hadde en idé og en drøm.

Du sier selv at du vil gjøre mennesker glade med musikken din, få de til å smile. Er det en byrde at forventningene til deg er så høye, spesielt på ordentlig dårlige dager hvor du ikke har det bra?

– Jeg husker hvordan det var da jeg var yngre, spesielt da jeg først kom til Los Angeles og møtte på noen jeg beundret, som Gwen Stefani. Jeg var 17 eller 18 og møtte henne, og hun var bare så kul og herlig, og jeg bestemte meg for at jeg alltid skulle være fan. Så jeg vet at jeg av og til har dårlige dager, men jeg må skille det private fra det offentlige, og hvis jeg ikke vil snakke med fansen fordi jeg har en dårlig dag, da holder jeg meg inne. Det er ikke deres problem, ikke deres skyld. De har alltid vært veldig støttende.

Klikk deg videre for å se traileren til Part of me!

Å følge drømmene sine

Et av Katys største mål med å være et forbilde, er å vise fansen at det er mulig å få drømmene sine oppfylt, selv om det kan virke håpløst underveis.
– Jeg vokste ikke opp med masse penger. Både i dag, og også da jeg vokste opp, følte jeg ikke at jeg trengte noe annet enn gaven jeg har fått, stemmen min, for å oppfylle drømmene mine. Så forhåpentligvis kan andre bli inspirert til å kjempe for målene sine, og vite at selv om det er hindringer eller ting eller mennesker som prøver å trykke deg ned…

… Så kan man fremdeles få det til?
– Ja! Man kan få det til selv om livet kan være utrolig tøft mange ganger.

Se traileren til Katy Perrys film Part of me:

</div> <p> <em> <br/>PS: I Julia nr 16, som er i salg nå, kan du lese resten av intervjuet med Katy Perry. Der har du også muligheten til å vinne en stor pakke med hårstyling-produkter og <strong>Part of me</strong>-dvd.</em> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen