Musikk

Luke Christopher: "Jeg kommer til Norge ASAP!"

Vi tok en prat med den nye hip hop-kjekkasen!

Publisert Oppdatert

Hip hoperen Luke Christopher er aktuell med sin nye låt "Lot To Learn", og i den anledning tok jeg en prat med ham om blant annet låta, fansen og planen videre.

En fredag kveld får jeg en telefon fra Los Angeles som sier "hei, det er Luke, hvordan har du det?". Stemmen er hyggelig og han virker blid og fornøyd med sitt 22 år lange liv når jeg spør han tilbake om hvordan det går med ham, og han blir veldig glad når jeg skryter av låta hans.

Gratulerer så mye med ny og kul låt - vi i Julia digger den!
- Så kult! Tusen hjertelig takk, det setter jeg veldig stor pris på!

Hva handler den egentlig om?
- "Lot To Learn" er en ærlig låt som handler om at ingen er perfekte og at vi alle har noe å lære som gjør at vi vokser som person.

Kjenner du deg igjen i låta selv?
- Aboslutt! Som 12-åring havnet i mye problemer, men jeg roet meg ned med årene og lærte av mine feil. Jeg lærer fortsatt noe nytt hver eneste dag.

Hvordan startet interessen din for musikk?
- Det startet da jeg var veldig mye yngre. Fra jeg var rundt 11 år gammel løp jeg hjem fra skolen hver dag for å lage musikk. Jeg elsket det, og det gjør jeg fortsatt. Siden da har det tatt helt av og det har vært en utrolig reise å få lov til og være med på!

Har du noen tips til en 12-åringen som sitter hjemme og leser dette og har lyst til å oppnå det samme som deg?
- Hvis du virkelig elsker å drive med musikk, må du gjøre det så mye som mulig. Du må plassere deg selv på den veien du ønsker å gå og gjøre alt du kan for å holde deg på den veien, og sett alltid pris på det du gjør.

Hvordan er fansen din?
- Fansen min er helt crazy! Mange av dem har fulgt meg gjennom årene fra starten og til nå. De kjenner min fortid og er fortsatt med meg. Det er jeg veldig glad for.

Hvem er du fan av selv?
- Jeg er spesielt stor fan av Kanye West, Drake og Frank Ocean, men samtidig blir jeg også inspirert av mange andre innenfor all slags type musikk.

Hva er planen din videre?
- Jeg vil gjøre alt! Jeg skal så klart fortsette å lage ny musikk og musikkvideoer, også vil jeg gjerne klare å gi noe tilbake til fansen underveis.

Er et Norgesbesøk en del av planen?
- Selvfølgelig! Jeg kommer til Norge ASAP (as soon as possible=så fort som mulig).

Det er vi veldig glad for å høre, og han avslører til slutt at det ikke er mange måneder til han kommer og besøker oss!
Vi håper det betyr at kjekkasen allerede har bestilt flybillett nordover!

Inntil da, kan vi ta en titt på denne kule musikkvideoen én gang til.
</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning