Stjerner:

Lovende stjerner

Her er stjernene vi tror vi kommer til å se mer til framover.

Publisert Oppdatert

Både i musikk, tv og filmverdenen har vi sett mange nye fjes i det siste! Noen kommer til å nå toppen, og andre ikke. Her er de vi tror vi kommer til å se mer av framover!

Gregg Sulkin
Gregg Sulkin er en av Disney Channels nye kjekkaser. Vi kjenner han fra hans rolle i Disney Channel-serien Magikerne på Waverly Place. Der spiller han varulven Mason, som dater Alex Russo. Han er født og oppvokst i London, og gikk på Highgate School i Nord-London. Hans skuespillerkarriere startet i 2002, da han hadde en rolle i filmen Doctor Zhivago. Han debuterte på Disney Channel i serien Når kollekn ringer, der han har rollen som JJ.

Vi tror helt klart at vi kommer til å se mer av Gregg på Disney Channel, og kanskje også i andre store filmer! Han er en super skuespiller, og dessuten er han dødskjekk!s

Bella Thorne
I det siste har vi sett mye til den Amerikanske skuespilleren Bella Thorne. Hun er å se i Disney Channel-serien Shake it Up, der hun spiller en av hovedrollene CeCe Jones. Hun lærte seg ikke å danse før hun fikk rollen i Shake It Up, og hun har blitt kjempegod etter det! Bella er 13 år, og er født i Florida i USA. Bella startet sin skuespillerkarriere allerede i 2003, og siden den gang har hun vært å se i over 20 filmer og tv-serier og mer enn 60 reklamefilmer. Som barn var hun også modell!

Bella kommer vi absolutt til å se mer av. Ikke bare er hun en kjempeflink skuespiller, men hun er også en veldig god danser!

Zendaya Coleman
Zendaya har også vært mye å se på Disney Channel i det siste. Det er ikke så veldig rart, for hun spiller den andre hovedrollen i Shake It Up, nemlig Rocky! Hun er bare 15 år gammel, men er allerede en kjempegod danser. Zendaya har danset helt siden hun var liten, og har drevet med alle typer dans. Blant annet huladans og hip-hop.

Zendaya kommer vi til å se mer av, enten det er som danser, skuespiller eller kanskje begge deler?

Cody Simpson
Cody Simpson er en austraksk pop-sanger. Han er bare 14 år, men har allerede kommet temmelig langt i sin karriere. Han har gitt ut to CDer og flere singler, dessuten har han laget fire musikkvideoer. Han er nok mest kjent for låtene iYiYi og Summertime. Cody har også være nominert til flere priser for musikken sin. I 2010 vant han Nickelodeon Australian Kids Choice Awards og Brakthrough Of The Year!

Vi tror vi kommer til å se mer av Cody i nærmeste framtid. Til å være 14 år har han oppnådd veldig mye, samarbeidet med den verdenskjente rapperen Flo Rida, utgitt flere låter og vunnet priser for musikken sin!

One Direction
One Direction er et Irsk-Brittisk band. Bandet ble dannet da de deltok i tvprogrammet X Factor. De fem guttene deltok hver for seg, men kom ikke videre med det. Dommerne satte dem sammen til en gruppe og de endte opp på tredjeplass. Etter X Factor signerte de en kontrakt med plateselskapet Syco. Bandet består av Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson. Guttene er mellom 17 og 19 år og er fra England og Irland. De har nettopp sluppet sin debut-singel What Makes You Beautiful.

Disse guttene kommer til å nå langt. Ikke bare spiller de kjempebra musikk, de er også dødskjekke!

Victoria Justice
Victoria Justice er 18 år, og født og oppvokst i Hollywood. Hun startet sin skuespillerkarriere allerde som tiåring! Da hadde hun en gjesterolle i tvserien Gilmore Girls. Siden det har hun vært å se i flere gjesteroller, blant annet i The Suite Life of Zack & Cody. Tidligere har vi også sett henne i serien Zoey 101, der hun spiller rollen som Lola Martinez. Akkurat nå er hun aktuell med rollen som Tori Vega i iCarly.

Hun er en kul skuespiller med mye talent vi absolutt tror vi kommer til å se mye av framover!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning