Musikk

Likte du 2Boys?

Da kommer du til å elske SOMA <3

Publisert Oppdatert

Du husker de kanskje som guttene i 2Boys. Etter noen år borte fra rampelyset, er de nå er de tilbake i en nyere, råere og enda bedre versjon - nemlig SOMA!

Vi har tatt en prat med gutta om endringene som har skjedd fra 2Boys til SOMA, alle de nye låtene og fått vite ting vi ikke visste om de fra før. Husk å få med deg alle de 4 (!) nye låtene til gutta nederst i saken!

Hva er forskjellen på dere og 2Boys?
- Den største forskjellen er åpenbar: Vi har blitt noen år eldre, vokst opp og byttet navn fra 2Boys til SOMA. Dette har også påvirket musikken vår. Vi har skiftet fokus og skriver nå norske tekster, og stilen vår har gått mer i retning R&B/POP/EDM. I tillegg produserer vi og skriver låtene så si 100% selv!

Fortell litt om deres nyeste låt "For Alltid".
- "For Alltid" er en annerledes og moderne R&B/EDM-låt med med hint av litt tropisk sound. Låten har vi faktisk skrevet og produsert selv i hjemmestudioet vårt. Tematisk kan den kanskje virke litt dyp, men i hovedsak er det en opptempo gladlåt! Tekstmessig vil vi ikke røpe for mye av betydningen, men vi håper mange vil kjenne seg igjen i teksten!

Dere har jo sluppet hele FIRE nye låter på kort tid! Er alle basert på sanne historier?
- Ja, faktisk! Vi føler at tekstene våre er noe de fleste burde kunne kjenne seg igjen i og vi håper at folk tar seg tid til å tenke over budskapet vi forsøker å formidle. Spesielt første singelen vår "Dømmer" betyr mye for oss! Vi mennesker har lett for å kjøpe rykter og dømme hverandre uten grunn.

Hvilken låt er deres favoritt og hvorfor?
- Hmmm... det er et vanskelig spørsmål! Vi ser på musikk som kunst, og vi har et veldig nært forhold til alt vi skaper. På mange måter ser vi på låtene som små avkom, hver av dem med sin egen karakter og sound, og det er hardt å måtte velge en favoritt blant sine egne "barn".

Dere er jo både brødre og kolleger og tilbringer mye tid sammen. Hender det at dere krangler?
- Ja, selvsagt oppstår det litt bråk en gang i blant. Men vi er jevngamle og stort sett gode venner. Vi har veldig lik stil og smak og samarbeider derfor som oftest uten problem. Vi ser på oss selv som et bra team og etter all denne tiden er vi godt vant med å være både brødre og kolleger.

Fortell oss tre ting fansen ikke vet om dere.
- Hehe, ja hva kan man si... Jeg (Marcus) har dysleksi, Sondre har det rotete på rommet sitt(hilsen Marcus), mens jeg (Marcus) har det ryddig, hehe ;)

Hva planen videre?
- Vi jobber for tiden videre med flere nye låter, og vårt bookingbyrå planlegger masse konserter fremover. Om kort tid legger vi ut på vår første turné som SOMA, og vi gleder oss veldig til å komme ut å spille konserter og møte fans!

Har dere en liten hilsen til de som leser dette?
- Vi vil gjerne si takk til alle Julialesere! Dere er best ♥ Sjekk oss gjerne ut på Instagram, Facebook og Spotify! ♥ Og ikke minst - husk å sjekk ut vår nyeste singel " For Alltid"!!! Legg den gjerne til i spillelista de også. Vi sees ♥

Hør alle de fire låtene til SOMA her:

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning