redaksjonens blogg:

Late dager i Australia!

Sommerferien er i gang og jeg nyter late dager på denne stranden!

Publisert Oppdatert

Hei!

JEG HAR SOMMERFERIE! Hurraaaa! Sommerferien min er i gang, den har egentlig vært i gang i nesten to uker allerede! Dette blir nok den lengste sommerferien i mitt liv, den varer nemlig helt til starten av mars!! Jeg tilbringer flere timer i solen hver dag, så jeg har litt farge når jeg kommer hjem. Jeg kan jo ikke komme hjem fra et år i Australia og være hvit som melk? 

Dagene her er utrolig late, jeg står opp, spiser og går på stranden. Så spiser jeg middag, ser på film og legger meg. Det er vel sånn det skal være i ferier? Jeg må nyte å ha 100% fri nå, siden jeg skal jobbe på jobben min i matbutikken når jeg kommer hjem! Det skal bli veldig deilig det også, jeg har jo nesten ikke jobbet noe siden januar! 

Heldigvis er det fortsatt en stund til jeg skal begynne å jobbe, jeg reiser jo ikke tilbake til Norge før 7 desember! Før det får jeg besøk av venninnen min Mia, som kommer hele veien fra Oslo! Det blir utrolig koselig, det er så lenge siden jeg har sett noen hjemmefra at jeg nesten ikke kan vente til det blir 20. November! 

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning