Hobby:

Lag slitte jeans!

Få slitte, kule olabukser på null komma niks!

Publisert Oppdatert

Det er ikke nødvendig å betale i dyre dommer for en ferdig slitt bukse. Har du et par gamle jeans som kunne trenge en oppfriskning, har du faktisk det meste du trenger hjemme slik at du kan gi dem en slitt look helt på egenhånd.

Du trenger:
- En olabukse (Obs! Ikke ta den fineste buksa di, men heller en som du ikke er så glad i)
- Saks
- Sandpapir
- Rivjern
- Fil (f.eks. fotfil)

src="upload/modules/articles/articles/image/original/69987940804.jpg" alt="" />

Det gjør ikke noe om du ikke har absolutt alt på lista! Ikke ha på deg buksa mens du gjør dette, men ta den med og sett deg på badegulvet eller et annet sted med god plass.

Slik gjør du:
For å lage slitte flekker:
Bruk sandpapiret, rivjernet eller filen, og gå løs på et lite område på buksa. Dra verktøyet frem og tilbake over stoffet, til du ser at du kommer gjennom det øverste laget. Så er det opp til deg hvor dypt og stort du vil lage den slitte flekken, holder du på lenge nok, vil du til slutt få hull i buksa.
Lag gjerne flere slitte flekker, det fineste er kanskje å gi buksa en slitt look foran på lårene og knærne.

title="" src="upload/modules/articles/articles/image/large/258262634486620432392472.jpg" alt="" />

For å lage slitte hull:
Klipp en rett strek på tvers av buksebeinet (Obs! Ikke klipp av stoff, bare lag en rett strek), så lang du føler for. Det kan lønne seg å begynne med å lage ganske små hull, og heller øke størrelsen etterhvert, dersom du synes det blir fint. Etter å ha klippet en strek, bruker du sandpapir, rivjern eller fil, og pusser over og langs hullet. Ta tak i trådene som løsner fra buksa, og dra dem halvveis av. Puss til du synes hullet ser passe slitt ut.

PS! Hullene og de slitte områdene vil se mer naturlige ut etterhvert som du bruker buksa, og vasker den.

Lykke til!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning