mote:

Lag en inspo-vegg!

De fleste har vel hørt om inspo vegger, enten de har lest om det på en blogg eller bare hørt ordet. Men hva er egentlig en inspo vegg? Og hvordan lager man en? Vi har svaret her!

Publisert Oppdatert

En inspo vegg er en vegg der du henger opp ting som inspirerer deg. Man kan både henge opp utklipp fra blader, bilder man har printet ut og kanskje noen bilder man har tatt selv? Det kan også være kult med noen sitater man har funnet på nettet eller i blader som er oppmuntrende. Bildene og utklippene fra magasiner du henger opp kan være av hva du vil, men gjerne mote! Inspo veggen er til for å inspirere deg, og da helst innenfor mote. Du kan henge opp bilder av kule klær, kule sko og vesker og av den kule venninna de! Veldig mange bloggere har inspo vegger, blant annet Annais!

Bildet er lånt fra Annais sin blogg.

Oppskriften på en kul inspo vegg:

Dette trenger du:
- Et stort ark eller gråpapir.
- Saks og teip eller lim.
- Gamle og nye magasiner.
- Moteblogger og andre kule nettsider med bilder.

Bla gjennom gamle og nye blader Du har helt sikkert mange gamle blader som bare ligger å støver ned på rommet ditt. Endelig kommer de til nytte igjen! Bla gjennom bladene, og finn frem motesidene. Her finner du alltid mange godbiter, enten det er bilder av antrekk eller bare enkle plagg. Du kan også lese på kjendissidene og finne kjendiser med kule klær. I mange blader er det også kule reklamer du kan bruke som inspirasjon. Klipp ut alt du synes er kult og lim det på et stort ark eller på gråpapir. Eventuelt rett på veggen, men da må du bruke teip og ikke lim!

Se gjennom kule moteblogger og nettsider Det er ikke akkurat noen hemmelighet at det finnes mange kule motebloggere der ute. Gå inn på dine favorittblogger og se om du finner noen kule outfit bilder. Lagre bildene og skriv de ut! Det finnes også mange kule nettsider med fine bilder, her gjør du akkurat det samme som på bloggene. Lagre bilder du liker og skriv de ut så du kan henge de på inspo veggen. Du kan for eksempel bruke www.weheartit.com, her har de mange fine bilder som ser kule ut på en inspo vegg!

Klipp og lim Klipp til bildene du liker, du kan for eksempel ha noen bilder som er klippet til som et hjerte, en sirkel eller en firkant. Lim dette på et stort hvitt ark eller gråpapir. Det ser kulest ut hvis du limer bildene litt oppå hverandre så man ikke får så mange ”hull” der man ser arket eller gråpapir bak.

Vil du se flere eksempler på hvordan en inspo-vegg kan se ut, klikk her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning