Radio Disney Music Awards

Lad opp til Radio Disney Music Awards med Filip Gisslén!

Vi blir kjent med den svenske kjekkasen og får vite hva vi har å glede oss til på fredag.

Publisert Oppdatert

Inviter alle dine beste venner, sørg for at TVen er ledig og dropp alle andre planer fredag 27. mai kl 16.00!
Da er det nemlig duket for det stjernespekkede Radio Disney Music Awards-showet på Disney Channel, og det kan du bare ikke gå glipp av!

Dette er en av verdens største musikkprisutdelinger der stjernene om å vinne en "Golden Mickey"-statuett. Showet er også stappet med opptredener av musikkverdenens største artister, fremtidige stjerneskudd og så klart rød løper!

For å lade ordentlig opp til sendingen har vi tatt en prat med svenske Filip Gisslén, som skal lede oss gjennom showet sammen med vår favorittblogger og skuespiller, Jennie Sofie, og danske Julie Bjerre.

Gratulerer med å ha kapret drømmejobben!
- Jo, tusen takk! Det er veldig moro!

Hvordan reagerte du da Disney sa de ville ha med deg?
- Jeg ble helt sjokkert! Det føltes ut som en drøm. Jeg var hjemme da de ringte, og etter telefonsamtalen danset jeg rundt i huset resten av dagen.

Haha, det er veldig forståelig! Hva er det du gleder deg mest til med RDMA, da?
- Egentlig hele gallaen! Det er jo så mange morsomme priser som skal deles ut og kule opptredener av flinke artister, så jeg ser like mye frem til alt!

Har du noen personlige favoritter blant de nominerte?
- Det hadde vært veldig kult hvis Zara Larsson vant en pris! Jeg liker også godt Justin Bieber og DNCE.

Hvordan har det vært å jobbe med Jennie Sofie og Julie?
- Kjempemoro! Vi har blitt gode venner i tillegg til kolleger og vi henger mye sammen utenfor settet også, og det er veldig hyggelig.

Dere er jo også programledere i serien "The Club" som kommer på Disney Channel til høsten. Har du noen morsomme behind the scenes-detaljer fra innspillingene?
- Noen ganger ler vi så mye at det er vanskelig å fortsette innspillingen, så vi må ofte stoppe for å ta "le-pauser". Hehe.

Hva har vært det mest utfordrende, da?
- Det vanskeligste har egentlig vært å stå opp tidlig om morgenen, og jeg pleier å være ganske morgengretten så jeg må jobbe litt ekstra for å holde energinivået oppe.

Det kunne jo vært mye verre! Men hva er det beste med å jobbe med Disney?
- Det må være at jeg har truffet så mange flotte kolleger - også de menneskene bakom kameraet. Vi har liksom blitt en liten familie!

Du har jo tidligere vært reporter på gallapremieren av Descendants-filmen. Hvordan var det?
- Veldig stas! Da var jeg på stedet og  intervjuet kjendisene på den røde løperen så jeg fikk treffe mange av de store stjernene. Jeg ble nesten litt starstrucked! Jeg var også litt nervøs fordi jeg skulle presentere filmen for 900 publikummere, men det var samtidig veldig gøy så det gikk fint!

Du har også en stor rolle i den nye musikkvideoen til Måns Zelmerlöw, som vant svenske Melodi Grand Prix i fjor og var programleder for den internasjonale MGP-konkurransen i år. Hvordan var det?
- Det var veldig gøy! Vi spilte inn videoen i Mallorka så vi fikk bade og sole oss masse i tillegg.

Du har jo fått til så mye det siste året, hva er den store drømmen nå?
- Det hadde vært veldig gøy å fortsette med det jeg gjør nå egentlig. Alt det jeg gjør nå er ting jeg håper på å få gjøre lenge!

Er det sånn at du blir kjent igjen på gata når du kommer hjem til Sverige?
- Ja, det hender at folk som kjenner meg igjen kommer bort til meg og hilser og det er bare hyggelig! Det var også litt morsomt da sjefen til mamma spurte om autograf til barna sine!

Helt til slutt - er det noe du vil si til de som gleder seg til å se på RDMA på fredag?
- Jeg syns det er veldig kult at dere vil se på Radio Disney Music Awards og håper at dere følger med på The Club når det kommer til høsten. Håper dere syns at det blir hyggelig å treffe alle oss igjen, for vi ser i hvert fall veldig frem til å treffe dere!

Vi i Juliabladet gleder oss også STORT til både RDMA og The Club!
Husk å skru på skjermen og tune inn på Disney Channel kl 16.00 på fredag!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning