gutter:

Kysse eller ikke kysse?

Du er utrolig forelsket og alt er bare fantastisk! Eller? Kjærlighetens vei kan være kronglete, når skal man kysse for eksempel?

Publisert Oppdatert

Du har funnet den søteste gutten i verden. Det er ikke alltid like lett å gripe an situasjonen. Her er noen råd.

Bli sammen - eller beundre på avstand?
Det å like noen kan være helt fantastisk. Noen ganger føler du at du vil treffe han oftere. Det handler om å bli bedre kjent med hverandre, og er naturlig når man liker noen. Kanskje du skal foreslå å finne på noe sammen en dag?

For veldig mange holder det lenge å ha følelsen inni seg, uten at de bryr seg om å bli sammen med vedkommende. Avstandsforelskelse er en fin måte å øve seg til den ekte kjærligheten, som ofte kommer når man er voksen.

Kysse eller ikke kysse
Så kjæreste er i boks. Skal man kysse nå? Det er faktisk ikke nødvendig hvis du ikke synes det ser noe godt ut. Husk at det finnes 20-åringer som fremdeles er ukysset. Du har god tid!

Hvis du har bestemt deg for å hoppe ut i det, men er bekymret for teknikken kan du jo øve deg på et eple eller lignende. Eller snakk med en venninne som har kysset allerede og spør hvordan hun gjorde det.

Selv om noen jenter synes det er stas å kysse, betyr ikke det at alle må gjøre det samme. Gjør bare det som føles riktig for deg. Det er du som bestemmer når tiden er inne for å kysse!

Ikke interessert i sånt kliss?
Når jenter begynner å interessere seg for gutter kan variere veldig. Enten man bryr seg om gutter eller ikke, det er helt vanlig. Det er ikke noe stress i alle fall, er du ikke opptatt av sånt kan du heller spre litt ekstra kjærlighet til familien eller kjæledyret ditt mens du venter!

Lykke til!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning