redaksjonens blogg:

Kuta Beach

I dag har jeg kost meg i den ekstreme varmen på Kuta Beach her på Bali!

Publisert Oppdatert

Hei! 

Jeg er godt plantet i byen Kuta her på Bali! I dag har jeg ligget noen timer på den sinnssykt fine stranden. Det er rundt 35 grader her, så jeg leide en solseng under en parasoll for å ikke dø av varme. Der lå jeg i omtrent tre timer å leste, hørte på musikk og bare så meg rundt. Dødsdeilig!

Jeg bor på et hostell, på et rom med 9 andre jenter. Veldig gøy og sosialt. Som sagt tidligere så er jeg på ferie alene, og det var derfor jeg valgte å bo på dorm. Da er det litt lettere å møte andre mennesker. Her på Bali er det veldig mange som er ute å reiser, både sammen og alene så jeg har allerede møtt mange fra hele verden! I går var jeg ute å spiste middag med en jente fra Sveits og senere i dag skal jeg være med en jente fra Holland! Det er så gøy å møte folk fra andre land, for da har man alltid masse å snakke om! 

Det var forresten veldig gøy å få så mange kommentarer på det forrige innlegget mitt. Morsomt å se hva andre skal i ferien, og det ser ut som at dere har mange morsomme planer for sommeren! 

Hva har dere gjort i dag? 

Kath :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen