Skjønnhet:

Kurer for hele kroppen

Hvem har sagt at du må kjøpe en masse nye produkter eller løpe til skjønnhetssalonger for å skjemme bort kroppen?

Publisert Oppdatert

Øyemaske av agurk
2 agurkskiver

Slik gjør du:
Dette er en klassiker og kanskje verdens enkleste... skjær opp to agurkskiver fra en vanlig agurk. Legg dem direkte på øyenlokkene og la det virke i 15 minutter. Etterpå kommer øynene garantert til å kjennes mye piggere ut.

Skjønnhetskur med melk og honning
2 ss hvetemel
2 ss honning
2 ss melk

Slik gjør du:
Miks sammen alle ingrediensene til en masse. Fordel det i et jevnt lag over hele ansiktet, unngå partiet rundt øynene. Legg deg bekvemt tilrette i en sofa eller seng og la masken virke i 20 minutter. Skyll med lunket vann.

 (Stock.xchng)

Hårkur
1-2 moden banan
1-2 avocado
1 ts naturell yoghurt
1 ss olivenolje

Slik gjør du:
Mos banan og avocado, bland med yoghurt og olivenolje til en jevn masse. OBS! Denne balsamen skal i håret før du har shampo i, ellers blir håret lett fett etterpå. Skyll ut og vask håret etterpå. Du kan også bruke balsamen som en innpakning, da skal du la det virke i 20 minutter og deretter skylle og vaske håret med shampo.

Sukkerskrubb
1-2 dl sukker
2 ts olivenolje
2 ts melk

Slik gjør du det:
Bland inn alle ingredienser til en jevn krem. Dusj eller dupp deg i badevannet, ta etter på skrubbkrem hvor du kjenner at det behøves.
Masser forsiktig med runde bevegelser. Skyll.

Honningsbad
1 dl honning
1 ts olivenolje

Slik gjør du:
Hell begge ingrediensene i et nytappet bad. Hopp i og slapp av så lenge du orker. Blandingen gir fuktighet til huden og gjør den herlig myk.

Fotkur
2 dl salt
1 dl olivenolje

Slik gjør du:
Bland sammen begge ingrediensene og masser de på dine rene føtter. Dra på deg et par rene bomullssokker og la det virke en times tid.
Eller hvorfor ikke over natten? Vask føttene på vanlig måte. Obs! Tenk på at strømpene kanskje ikke går å få helt rene og fine igjen, så bruk et par gamle du kan unnvære.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen