Jul:

Kreative julegaver

Er du lei av de vanlige julegavene? Det er du helt sikkert ikke alene om. Vi gir deg noen tips til kreative julegaver!

Publisert Oppdatert

Klippekort
Dette er en julegave som er helt gratis for deg. Gi klippekort på forskjellige tjenester. For eksempel et klippekort som sier at du skal rydde i klesskapet til den du gir det til fem ganger. Dette er perfekt å gi til bestevenninnen sin! Til foreldrene dine kan du gi klippekort som sier at du skal rydde av etter middagen, eller støvsuge stua. Du kan også lage klippekort med hyggelige ting man kan gjøre, som for eksempel å gå en tur eller dra ut å ake. Det er kjempehyggelig og gjør at man finner på ting oftere! Dette er gaver som de aller fleste setter stor pris på!

Hva er den mest kreative gaven du har gitt?

Lag noe morsomt
Det finnes ikke tall på hvor mange morsomme ting man kan lage. For eksempel kan du gi broren din en kalender med bilder av deg selv. Bruk gjerne morsomme grimasebilder, han kommer sikkert til å få seg en god latter hver gang det er en ny måned. Veldig originalt, og supermorsomt!

Hva er den mest kreative gaven du har gitt?

Rebus
Vi skal ikke nekte for at det er morsomt å åpne pakker som har ligget under juletreet. Men man kan alltid gjøre det enda morsommere! Gjem julegaven på et rart sted, for eksempel inne i vaskemaskinen. Putt en lapp i en konvolutt og legg den under juletreet. På lappen kan det for eksempel stå ”hvor holder man maten kald?”, da må personen gå å lete i kjøleskapet der du har lagt en ny lapp der det kan stå ”Hvor sover du?”. Han eller hun må inn på rommet og lete i senga der han eller hun kan finne en ny lapp der det for eksempel står ”Klesvask”. Også må han eller hun lete i vaskemaskinen der gaven ligger! Dette er mye mer spennende enn bare en julegave under treet!

Hva er den mest kreative gaven du har gitt?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning